Zwarte bonen zonnedal, Ellu urundai – Navaratri combo serie 4

Bron

De eigen specialiteit van een fileermes is het bezitten van een aanzienlijk flexibel lemmet die je in staat stelt om dicht langs graat te snijden. Daarbij is het mes super scherp, allemaal bij elkaar opgeteld zorgt het fileermes voor minder verlies van het product. De fileermessen die wij in ons assortiment hebben zijn een trots bezit voor elke keuken die gezien aan de messenmagneet mogen worden.

Black bean Sundal, Ellu urundai – Navaratri Combo-serie 4. Ik heb Navaratri Combo-recepten op Jeyashri's Kitchen YouTube geplaatst.

Deze serie kan veel dames helpen bij het plannen van hun dagelijkse neivedyam-recept voor Navaratri. Ellu urundai wordt meestal gemaakt in veel huizen op Navaratri-zaterdag. Sommige mensen maken het als urundai en sommige mensen houden het gewoon als een podi. Mijn grootmoeder maakte vroeger urundai voor ons en bewaarde de rest als podi. Ze vouwt dit in een krant en geeft dit aan de dames als ze thuiskomen.

Zwarte bonen die ik voor het eerst in Singapore heb gezien. Het heeft een unieke smaak. Het wordt veel gebruikt in Mexicaanse recepten. We krijgen dit nu in India. Je kunt zwarte bonen ook vervangen door andere soorten peulvruchten.

Bekijk onze

  • Navaratri Combo-serie 1
  • Navaratri Combo-serie 2
  • Navratri Combo-serie 3

Zwarte bonen zonnedal – Ellu urundai

Zwarte bonen zonnedal ellu urundai

Afdrukken Zwarte bonen Sundal – Ellu urundai

Auteur Jeyashri Suresh
Video

De postBlack bean sundal, Ellu urundai – Navaratri combo series 4 verscheen eerst op Jeyashri's Kitchen .

Tags:

      Voor keukenmessen tot keukenapparatuur
      Logo