Zo ga je als ondernemer om met prijsstijgingen

Bron

Als horecaondernemer weet je dat niets hetzelfde is als vroeger. Je hele verdienmodel ligt op de kop door de coronamaatregelen en lockdowns, het personeelstekort en de stijgende salarissen. Daar komt nu een derde uitdaging bij: een prijsstijging van bijna alle producten. Bart Mentink van LA Streetfood geeft tips om na de lockdown het jaar goed te beginnen.

Bron

Koken kent heerlijke momenten in de keuken, bijvoorbeeld een gerecht uitproberen en hier met het gezin van genieten. In folders van supermarkten puilen je ogen uit van al dat lekkers, hoe gaaf zou het zijn als jij dit ook kan? Met alle bekwaamheid je gerecht alle liefde geven die je hebt. Je ruikt wat er zodirect op de eettafel komt al aan het einde van de straat. Dan de kruiden fijn hakken met een santokumes om daarna door je saus te roeren. Wat komt er deze week op tafel?
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Voor keukenmessen tot keukenapparatuur
Logo