Zelfgemaakte Marshmallows

Bron

Wat is het toch fijn om voor het eten in de keuken te mogen staan en je passie tot uiting te brengen. Op tv kom je de mooiste gerechten tegen, met wat inspanning kan jij dit ook bereiden? Met volle aandacht de gerechten van al je liefde voorzien. Je ruikt de pan inhoud al aan het einde van de straat. Dan de kruiden goed fijn snijden met een santokumes om over je gerecht te strooien. Begint je maag al te knorren?

Als je eenmaal marshmallows helemaal opnieuw hebt gemaakt, ga je nooit meer terug! Deze zelfgemaakte marshmallows zijn ultrazacht en heerlijk, klaar voor warme chocolademelk en s'mores!

Zelfgemaakte marshmallows zijn zo gemakkelijk te maken en ze upgraden zoveel recepten. Probeer ze in rijstkrispies , s'mores-koekjes en oreo-pluis om zelf het verschil te zien!

Homemade marshmallows on a wooden cutting board. Eenvoudig zelfgemaakt marshmallow-recept

Je denkt misschien, waarom zou je de moeite nemen om marshmallows te maken als ik ze gewoon in de winkel kan kopen? Geloof me, als je ze eenmaal helemaal opnieuw hebt gemaakt, zul je je afvragen waarom je jezelf ooit in twijfel hebt getrokken. Niet alleen zijn zelfgemaakte marshmallows meer dan eenvoudig, maar ze hebben een extra zachte, smeltende kwaliteit voor hen. In de winkel gekochte marshmallows zijn gewoon niet te vergelijken. Als je op mij lijkt, zul je merken dat je op ze kauwt voordat ze ooit hun weg naar een s'more vinden .

Mijn kinderen vinden het heerlijk om deze samen met mij te maken. Het is zo leuk om te zien hoe het gaat van marshmallowcrème naar veerkrachtige, hapklare stukjes! Het andere leuke aan thuis marshmallows maken, is dat je ze in elke gewenste vorm kunt maken. Elke kleur die je maar wilt, met slechts een scheutje voedingskleurstof! Deze lekkernijen zijn lang houdbaar. Hierdoor kun je wekenlang heerlijke lekkernijen maken zoals pluis , taart en koekjes!

Alles wat je nodig hebt voor zelfgemaakte marshmallows

Een ander groot voordeel van het maken van marshmallows thuis, is dat je zoveel verschillende vervangers kunt gebruiken! Dit is wat ik heb gebruikt om mijn marshmallows te maken, en andere ingrediënten die je in plaats daarvan kunt gebruiken! En mocht je op zoek zijn naar maten, die vind je allemaal in onderstaande receptenkaart.

  • Niet-gearomatiseerde gelatine : dit is wat marshmallows hun iconische veerkrachtige textuur geeft. Om dit recept veganistisch te maken, vervangt u gelatine door agar-agar.
  • Koud water : toegevoegd om gelatine te activeren.
  • Kristalsuiker : Ik gebruik graag kristalsuiker omdat het soepel smelt en je marshmallows helderwit houdt.
  • Light Karo Syrup : Deze siroop voorkomt dat de suiker kristalliseert. Je kunt dit vervangen door ahornsiroop of zelfs honing.
  • Water : toegevoegd aan het suikersiroopmengsel.
  • Fijn zout : Het toevoegen van een beetje keukenzout helpt de smaak van de marshmallows te verbeteren.
  • Vanille-extract : Vanille-extract geeft uw marshmallows een geweldige, zoete smaak! Gebruik puur vanille-extract voor het beste resultaat.
  • Poedersuiker : wordt gebruikt om elk stuk marshmallow te coaten en een beetje extra zoetheid toe te voegen!
  • Maïszetmeel : zorgt ervoor dat de buitenkant van elke marshmallow niet te plakkerig wordt.

Laten we marshmallows maken!

Thuis marshmallows maken is leuk! De stappen om ze te maken zijn ook supereenvoudig, wat geweldig is! Je zult ze graag in de buurt hebben om desserts mee te maken. Van butterscotchrepen tot fudge , het is verbazingwekkend hoe zelfgemaakte marshmallows de smaak versterken!

  1. Prep Pan: Bekleed eerst een 9 × 9-inch bakvorm met plasticfolie. Spray lichtjes met anti-aanbakspray. Opzij zetten.
  2. Week Gelatine: Giet in de kom van een staande elektrische mixer de niet-gearomatiseerde gelatine. Voeg kopje koud water toe en laat het 10 minuten staan.
  3. Suikersiroopmengsel : Voeg in een middelgrote pan de suiker, Karo-siroop en ¼ kopje water toe. Verwarm boven het fornuis op middelhoog vuur en klop samen tot het aan de kook komt. Kook gedurende 1 minuut.
  4. Mix Gelatine en Siroop : Giet de kokende siroop over de geweekte gelatine. Voeg het zout toe. Zet de mixer op hoge snelheid met behulp van het gardeopzetstuk. Klop op hoog gedurende 12 minuten.
  5. Vanille toevoegen : Voeg vervolgens het vanille-extract toe en mix tot het is opgenomen.
  6. Overbrengen naar pan : Schraap de marshmallowroom in de voorbereide pan met behulp van een rubberen spatel die licht is besproeid met anti-aanbakspray. Strijk de bovenkant glad.
  7. Laat intrekken: Spuit lichtjes een ander stuk plastic folie om voorzichtig over de bovenkant van de marshmallow-crème te plaatsen. Verzegel rond de pan of marshmallow-room om 4 uur of een nacht in te stellen.
  8. Meng poedersuiker en maizena: Voeg de poedersuiker en maizena toe aan een kom en roer om te combineren.
  9. In stukjes snijden: Haal de marshmallow uit de pan en snij in de gewenste maten. Haal elk stuk door het poedersuiker/maïzena mengsel en serveer!

Preparing syrup, gelatin, and pouring marshmallow cream into a pan.

Tips en trucs voor zelfgemaakte marshmallows

Hier zijn een paar geweldige tips en variaties die je kunt gebruiken bij het maken van marshmallows thuis! Dit recept is eenvoudig aan te passen. Het mooie van het helemaal opnieuw maken, is dat je alles onder controle hebt: smaak, vorm en kleur! Je kunt de marshmallows van je dromen maken!

  • Aroma's: Wil je een beetje extra smaak aan je marshmallows? Voeg cacaopoeder, kaneelsuiker, lemon curd , citrusschil, gepureerd fruit toe, noem maar op! Houd er rekening mee dat u mogelijk extra gelatine moet toevoegen om uw smaaktoevoegingen te compenseren, zodat uw marshmallows goed worden ingesteld.
  • Fondue : Voor een leuke, heerlijke traktatie, gebruik deze zelfgemaakte marshmallows voor fondue thuis! Alles wat je nodig hebt zijn spiesjes, chocoladesaus en karamel !
  • Gebruik een snoepthermometer: Het gebruik van een snoepthermometer is de beste manier om ervoor te zorgen dat je je suikermengsel lang genoeg hebt gekookt. Je wilt dat het in het zachte balstadium is, of rond de 240 graden Fahrenheit. Als je mengsel niet heet genoeg is, heb je lopende marshmallows die niet hard worden.
  • Marshmallow-crème maken : heb je een recept dat marshmallow-crème nodig heeft? Je kunt het gemakkelijk maken door wat van je zelfgemaakte marshmallows te smelten met 2 eetlepels Karo-siroop.

Closeup of homemade marshmallows, dusted in powdered sugar.

Je marshmallows bewaren

Het beste van dit recept is dat ze zo lang houdbaar zijn! Ik vind het heerlijk om ze de hele winter bij de hand te hebben voor warme chocolademelk.

  • Bij kamertemperatuur: Bewaren in een luchtdichte verpakking of afgedekt in plasticfolie. Je marshmallows zijn tot 3 weken houdbaar op een koele, droge plaats uit direct zonlicht.

2 homemade marshmallows in a cup of hot chocolate.

Meer Marshmallow-desserts

Nu je een smakelijke partij marshmallows hebt gemaakt, zijn hier een paar desserts om ze in te gebruiken! Ze maken elke traktatie zo zoet en ooey-kleverig! Je vrienden en familie zullen absoluut van ze houden.

Desserts

Zoete Aardappelcake Met Marshmallow Glazuur

Dressings, Sauzen en Dips

S'mores Dip

Amerikaans

Vanille Fudge

Dressings, Sauzen en Dips

Fluffy Marshmallow Roomkaas Fruit Dip (3 ingrediënten!)

Zelfgemaakte Marshmallows afdrukken

Als je eenmaal marshmallows helemaal opnieuw hebt gemaakt, ga je nooit meer terug! Deze zelfgemaakte marshmallows zijn ultrazacht en heerlijk, klaar voor warme chocolademelk en s'mores!
Natuurlijk Dessert
Keuken Amerikaans
Trefwoord zelfgemaakte marshmallows, marshmallows
Voorbereidingstijd 25 minuten
Totale tijd 25 minuten
Porties 48 marshmallows
Calorieën 54kcal
Auteur Alyssa Rivers
Apparatuur

  • Staande elektrische mixer
ingrediënten

  • 3 enveloppen niet-gearomatiseerde gelatine (.75 oz)
  • 1/2 kopje koud water
  • 2 kopjes kristalsuiker
  • 2/3 kopje lichte Karo Siroop
  • 1/4 kopje water
  • 1/4 theelepel fijn zout
  • 4 theelepels vanille-extract
  • 1/3 kopje poedersuiker
  • 1/3 kopje maizena
instructies:

  • Bekleed een 9X9 inch bakvorm met plasticfolie. Spray lichtjes met anti-aanbakspray. Opzij zetten.
  • Giet in de kom van een staande elektrische mixer de niet-gearomatiseerde gelatine. Voeg kopje koud water toe en laat het 10 minuten staan.
  • Voeg in een middelgrote pan de suiker, Karo-siroop en ¼ kopje water toe. Verwarm boven het fornuis op middelhoog vuur en klop samen tot het aan de kook komt. Kook gedurende 1 minuut.
  • Giet de kokende siroop over de geweekte gelatine. Voeg het zout toe. Zet de mixer op hoge snelheid met behulp van het gardeopzetstuk. Klop op hoog gedurende 12 minuten.
  • Voeg het vanille-extract toe en mix tot het is opgenomen.
  • Gebruik een rubberen spatel die licht is besproeid met anti-aanbakspray en schraap de marshmallow-crème in de voorbereide pan. Strijk de bovenkant glad.
  • Spuit lichtjes een ander stuk plasticfolie om voorzichtig over de bovenkant van de marshmallow-crème te plaatsen. Verzegel rond de pan of marshmallow-room om 4 uur of een nacht in te stellen.
  • Voeg de poedersuiker en maizena toe aan een kom en roer om te combineren.
  • Haal de marshmallow uit de pan en snij in de gewenste maten. Haal elk stuk door het poedersuiker/maïzena mengsel en serveer!
Opmerkingen:

Niet zeker hoe de uithardingstijd moet worden toegevoegd: 4 uur of 's nachts

Voeding

Calorieën: 54kcal | Koolhydraten: 14g | Eiwit: 1g | Vet: 1g | Verzadigd vet: 1g | Meervoudig onverzadigd vet: 1g | Enkelvoudig onverzadigd vet: 1g | Natrium: 16 mg | Kalium: 1 mg | Vezel: 1g | Suiker: 13g | Calcium: 1 mg | IJzer: 1 mg
Voor keukenmessen tot keukenapparatuur
Logo