Zelfgemaakte honingmosterd van 5 minuten

Bron

De eigenschap van een fileermes is het bezitten van een aanzienlijk flexibel lemmet die je in staat stelt om dicht langs been te snijden. De scherpte is aanzienlijk, allemaal bij elkaar genomen zorgt het fileermes voor minder verlies van vis. Onze fileermessen geven een voldaan bezit voor elke keuken die gezien aan de messenmagneet mogen worden.

Zelfgemaakte honing-mosterdsaus is zooo lekker! Het is gemakkelijk, zoet en romig en je kunt het op zowat alles gebruiken!

Snel en eenvoudig, dit recept kost je van begin tot eind maar een paar minuten! Je zult gek worden van de heerlijke smaak! Probeer het eens met deze beproefde recepten zoals deze kipsalade , deze heerlijke krakelingkip of een paar geweldige Air Fryer Brats .

Honing Mosterd Dressing

Als je deze zelfgemaakte honingmosterd eenmaal hebt geprobeerd, wil je hem nooit meer in de winkel kopen! Het is zo'n klassieke smaak die kan worden gebruikt met salades, vlees en groenten ! Het beste van dit recept is dat je het van tevoren kunt maken! Ga je gang en verdubbel het recept, want je zult er zo dol op zijn! Het blijft een week goed in je koelkast en je zult elk excuus proberen te vinden om dit met iets te eten!

Ik denk dat honingmosterd zo'n onderschatte saus is… Ik heb het gevoel dat de enige keer dat ik eraan dacht om het te gebruiken, was toen ik in een restaurant was. En toen ik het eenmaal had, was de smaak altijd zo goed! Waardoor ik me altijd afvroeg. WAAROM heb ik dit niet altijd in huis?! Dus dit recept kwam tot stand en sindsdien ben ik gelukkiger! Het is zo veelzijdig en absoluut heerlijk van smaak, je zult er gek van worden!

Ingrediënten in Honing Mosterd Recept

Ik weet dat ik zei dat het beste hieraan is dat je het van tevoren kunt maken, maar… Ik denk dat het beste hieraan is dat je waarschijnlijk al deze ingrediënten al in huis hebt om dit te maken! Je hoeft niet meer naar de winkel om obscure ingrediënten uit te zoeken! Dus, geen excuses, haal je kom tevoorschijn en klop en maak het nu! Zie onderstaande receptenkaart voor exacte afmetingen.

  • Dijon-mosterd: Je kunt gewone mosterd gebruiken, maar ik geloof dat de dijon deze smaak ZO veel beter maakt. Het geeft het een restaurantwaardige smaak!
  • Honing: dit compenseert de scherpte met wat zoet!
  • Mayonaise: Het is een geweldige basis en maakt dit zo romig!
  • Citroensap: Het sap houdt het recept vers.
  • Paprika: Een heerlijk kruid zonder de hitte!

Zelfgemaakte honingmosterd maken

Alsof het nog niet gemakkelijk genoeg is om alle ingrediënten in huis te hebben… Je hoeft maar één stap te zetten en dan ben je klaar! Snel en eenvoudig, je hebt dit in minder dan 5 minuten klaar om te eten! Garde: Voeg dijon, honing, mayonaise, citroensap en paprika toe. Klop tot een gladde massa. Serveer naar wens.

2 pictures showing ingredients being whisked in a bowl.

Snelle tips voor de beste honingmosterd

Als je deze geweldige honing-mosterdsaus eenmaal hebt gemaakt, volgen hier een paar tips om hem vers en lekker te houden en altijd te gebruiken! Bij ons thuis duurt het niet lang, want er zijn ZO veel dingen om het in te dippen. Gelukkig is het gemakkelijk genoeg om het keer op keer te maken!

  • Roer het door: Als je dit eenmaal hebt gemaakt en het een dag of twee in de koelkast heeft gestaan, wil je er zeker van zijn dat je het goed roert. Soms kunnen de ingrediënten uit elkaar vallen, dus klop het snel op en je bent binnen de kortste keren klaar om het op te eten!
  • Bewaren: Plaats deze saus in een luchtdichte verpakking in de koelkast. Het duurt maximaal 6 dagen! Als je het niet eerder eet…
  • Dippen: Dit is een van mijn favoriete sauzen, niet alleen om in recepten te gebruiken, maar ook om ALLES in te dippen! Probeer eens wat verse groenten, frietjes of klassieke kipnuggets te dippen.

Meer heerlijke zelfgemaakte sauzen om te proberen

IK LOOOOOVE zelfgemaakte saus! Ze zijn zo makkelijk en lekker en ik kan ze gebruiken met zo ongeveer alles wat ik maar kan bedenken! Als je van deze honingmosterd hield, heb ik nog een paar sauzen voor je bedacht om te proberen. En geloof me, je zult ze keer op keer maken, dus zorg ervoor dat je wat extra ruimte in je koelkast hebt!

Dressings, Sauzen en Dips

Het beste zelfgemaakte Alfredo-sausrecept ooit!

Dressings, Sauzen en Dips

Makkelijke zelfgemaakte barbecuesaus

Dressings, Sauzen en Dips

Huisgemaakte Aardbeiensaus

Dressings, Sauzen en Dips

De beroemde frituursaus

Homemade 5 Minuten Honing Mosterd Afdrukken

Zelfgemaakte honing-mosterdsaus is zooo lekker! Het is gemakkelijk, zoet en romig en je kunt het op zowat alles gebruiken!
Cursussaus, Bijgerecht
Keuken Amerikaans
Trefwoord zelfgemaakte honing mosterd, honing mosterd, honing mosterd recept
Voorbereidingstijd 5 minuten
Totale tijd 5 minuten
Porties 12 Eetlepels
Calorieën 42kcal
Auteur Alyssa Rivers
Ingrediënten

  • 1/3 kopje dijon-mosterd
  • 1/4 kop honing
  • 2 Eetlepels mayonaise
  • 1 theelepel citroensap
  • 1/4 theelepel paprika
instructies:

  • Voeg dijon, honing, mayonaise, citroensap en paprika toe. Klop tot een gladde massa. Serveer naar wens.

Voeding

Calorieën: 42kcal | Koolhydraten: 6g | Eiwit: 1g | Vet: 2g | Verzadigd vet: 1g | Meervoudig onverzadigd vet: 1g | Enkelvoudig onverzadigd vet: 1g | Transvet: 1g | Cholesterol: 1 mg | Natrium: 94 mg | Kalium: 15 mg | Vezel: 1g | Suiker: 6g | Vitamine A: 27IE | Vitamine C: 1 mg | Calcium: 5 mg | IJzer: 1 mg
      Voor keukenmessen tot keukenapparatuur
      Logo