Zelfgemaakt broodje ijs

Bron

Een vlijmscherp chef’s knife bij je keukenmessen stoppen? Voor iedere keukenprinses is een scherp mes een echte must have. Dit koksmes houdt prettig vast dat maakt snijden makkelijker en prettiger. Dit koksmes gaat je helpen bij het bereiden van het diner.

zelfgemaakte ijs sandwich bars op een serveerschaal.

Dit recept voor zelfgemaakte ijssandwiches is de ultieme zomertraktatie. Ze zijn gemaakt met je favoriete ijs dat is ingeklemd tussen een brownie-achtige korst die zacht blijft, zelfs als het bevroren is. Maak een grote batch en geniet er de hele zomer van!

Om deze naar een hoger niveau te tillen, probeer ze te maken met Strawberry, Brownie Batter Ice Cream of leuk en gemakkelijk Ice Cream in a Bag .

homemade ice cream sandwich bars on a serving plate. Recept voor Brownie Ice Cream Sandwich

Er gaat niets boven bijten in een broodje ijs met een zachte, brownie-achtige korst en je favoriete ijs. Dit is echt het beste zomerdessert en tovert gegarandeerd een glimlach op je gezicht. En aangezien dit recept opmerkelijk eenvoudig te maken is, is het ook geweldig om samen met de kinderen te maken. We hebben zoveel plezier om deze elke zomer te maken en de randen van elke sandwich in mini-chocoladestukjes, hagelslag of gehakte noten te dippen om elke traktatie te personaliseren.

Als je ze eenmaal hebt gemaakt, vries ze dan afzonderlijk verpakt in, zodat je een snelle traktatie kunt hebben wanneer je zin hebt in ijs.

IJsbroodjes maken

Je zult versteld staan hoe gemakkelijk het is om dit recept te maken! Zie je hoe gemakkelijk het is om zelfgemaakte ijssandwiches te maken? Zie de receptenkaart hieronder voor het volledige recept.

  1. Maak een dunne brownie. Dit is net als het maken van een gewone brownie, alleen bak je hem in een grotere pan zodat hij vrij dun is. Als het helemaal afgekoeld is, haal je het uit de pan en snijd je het doormidden en leg je een helft op een stuk bakpapier.
  2. Kies voor favoriet ijs en klop het snel in een standmixer of met elektrische kloppers. Dit is om ervoor te zorgen dat het super zacht maar niet vloeibaar is. Stapel nu dat softijs op de browniehelft.
  3. Sandwich het ijs met de andere helft van de brownie en zet het in de vriezer.
  4. Snijd het in kleinere vierkanten zodra het volledig bevroren is. Maak je geen zorgen, de brownie bevriest niet vast, dus je kunt hem snijden.

Ice cream sandwiches lined up in a row.

Tips voor de beste ijssandwiches

Hoewel het maken van zelfgemaakte sandwiches met ijs niet moeilijk is, volg je deze paar tips om ervoor te zorgen dat je lekkernijen perfect uitkomen!

  • Bakplaat: Gebruik een bakplaat van 18″x13″ voor de brownie – niet kleiner! Een kleine pan maakt een brownie die te dik is.
  • Koel je Brownies: Zorg ervoor dat de brownie 100% is afgekoeld voordat je hem doormidden snijdt en het ijs erop legt. Een warme brownie doet het ijs smelten!
  • Invriezen: Haast je niet om de gigantische ijssandwich in te vriezen. Als het ijs in het midden niet bevroren is, zal het eruit pletten als je het probeert te snijden.
  • Toppings: Als je hagelslag, gehakte noten of chocoladeschilfers aan de randen van je ijssandwiches toevoegt, laat ze dan een paar minuten rusten nadat je ze hebt gesneden, zodat het ijs voldoende zacht wordt zodat de hagelslag enz. eraan blijft plakken.
  • Genieten! Maak je geen zorgen als het ijs begint te smelten of als de broodjes er niet zo perfect uitzien als de in de winkel gekochte soort. Lik de smakelijke druppels op en omarm het ongedwongen gevoel van deze absoluut heerlijke zelfgemaakte ijssandwiches.
Zelfgemaakte ijssandwiches bewaren

Tenzij je meteen een hongerige menigte voedt, moet je deze in je vriezer bewaren. Wikkel ze in plasticfolie of bijenwasfolie en bewaar ze samen in een diepvrieszakje.

Hoe lang is een zelfgemaakt broodje ijs houdbaar? Deze broodjes zijn, indien stevig verpakt, minimaal 3 maanden houdbaar.

Homemade ice cream sandwiches with sprinkles and chocolate chips.

Populaire ijsrecepten

Er is niets lekkerder dan zelfgemaakt ijs. Een van onze favorieten is dit Chocolate Chip Cookie Dough Ice Cream , waar we geen genoeg van kunnen krijgen. Probeer deze heerlijke ijsrecepten vandaag nog!

Desserts

Vanille Soft Serveer Frozen Yoghurt

Desserts

Frambozen Cheesecake-ijs

Desserts

Gouden Oreo-ijs

Desserts

Broodje Havermout Koekjesijs

zelfgemaakte ijs sandwich bars op een serveerschaal.

Homemade Ice Cream Sandwich afdrukken

Broodjes ijs zijn de ultieme zomertraktatie. Ze zijn gemaakt met je favoriete ijs dat is ingeklemd tussen een brownie-achtige korst die zacht blijft, zelfs als het bevroren is. Maak een grote batch en geniet er de hele zomer van!
Cursus Dessert
Keuken Amerikaans
Trefwoord huisgemaakt broodje ijs, broodje ijs
Voorbereidingstijd 10 minuten
Kooktijd 15 minuten
Chill Tijd 2 uur
Totale tijd 2 uur 25 minuten
Porties 16 broodjes
Calorieën 478kcal
Auteur Kristen Stevens
Ingrediënten

  • ⅓ kopje kristalsuiker
  • ⅓ kopje bruine suiker
  • ¼ kopje boter
  • ¼ kopje melk
  • 1 ½ kopje halfzoete chocoladeschilfers
  • 2 grote eieren
  • 2 theelepels vanille
  • ½ theelepel zout
  • 1 kopje bloem voor alle doeleinden
  • ½ theelepel bakpoeder
  • 8 kopjes ijs (elke smaak)
  • Hagelslag, mini-chocoladestukjes of gehakte noten optioneel, voor het garneren van de zijkanten van de sandwiches
instructies:

  • Verwarm je oven voor op 350 graden. Bekleed een pan van 18 "x13" met perkamentpapier en laat de uiteinden over de rand van de pan hangen.
  • Verwarm in een middelgrote pan de suikers, boter en melk tot het stoomt. Haal de pan van het vuur en voeg de chocolade toe. Laat de chocolade 3 minuten staan en roer tot hij gesmolten is. Zodra de chocolade iets is afgekoeld en warm aanvoelt, klop je de eieren en vanille erdoor.
  • Voeg de bloem, bakpoeder en zout toe aan de pot en roer totdat het is gemengd.
  • Giet het beslag in de voorbereide geleivorm en verdeel het beslag gelijkmatig over de zijkanten – zie opmerkingen. Bak 12-15 minuten, of totdat het een beetje is opgeblazen en de bovenkant er droog uitziet. Haal de bakvorm uit de oven en druk voorzichtig op de brownie zodat deze gelijkmatig dun is en niet op sommige plaatsen opgeblazen is – gebruik een papieren handdoek als deze te heet is voor uw handen. Laat de brownie volledig afkoelen en gebruik dan het bakpapier om hem uit de vorm te halen.
  • Snijd de brownie doormidden en leg de ene helft op een met bakpapier beklede bakplaat.
  • Gebruik je staande mixer of elektrische kloppers om het ijs ongeveer 10 seconden te kloppen. Het moet vrij zacht en gemakkelijk te verspreiden zijn.
  • Verdeel het softijs over de brownie op de bakplaat. Bedek met de andere helft van de brownie en zet de bakplaat vervolgens minimaal 2 uur in de vriezer.
  • Als het eenmaal bevroren is, snijdt u het in kleinere ijssandwiches. Als je hagelslag, mini-chocoladeschilfers of noten gebruikt, dip dan de randen van de ijssandwiches erin en wikkel ze vervolgens afzonderlijk in en bewaar ze in je vriezer.
Opmerkingen:

Als het beslag moeilijk gelijkmatig in de pan te verdelen is (het is erg dik), vet dan gewoon je handen in met wat boter en druk het voorzichtig aan tot het glad en gelijkmatig is.

Voeding

Calorieën: 478kcal | Koolhydraten: 68g | Eiwit: 8g | Vet: 21g | Verzadigd vet: 9g | Meervoudig onverzadigd vet: 3g | Enkelvoudig onverzadigd vet: 6g | Transvet: 1g | Cholesterol: 57 mg | Natrium: 299 mg | Kalium: 262 mg | Vezel: 2g | Suiker: 38g | Vitamine A: 433IU | Calcium: 119 mg | IJzer: 2 mg

Tags:

      Voor keukenmessen tot keukenapparatuur
      Logo