Wouter Wolters: ‘Papa Chicken van start, tweede bezorgconcept en drive-thru’

Bron

Wouter Wolters start 5 november met Papa Chicken. In dit nieuwe bezorgconcept draait het om kip. De productie vindt plaats in de onlangs gebouwde bezorgkeuken aan de achterkant van Preuverie de Toren in Echt. Binnenkort wil hij ook Mama Carpaccio lanceren, en er zijn plannen om een drive-thru te realiseren.

Bron

Wat een plezierige ervaring om alle avonden aan het aanrecht te mogen staan en je passie tot uiting te brengen. Op tv kom je de meest tong strelende gerechten tegen, met wat oefenen kan jij dit ook bereiden? Groente stomen is ook een hele ervaring. Alles met de juiste dosis toevoegen , het zijn de kruiden die het geven. Dan de kruiden goed fijn snijden met een scherp mes om door de pasta te roeren. Krijg je er al zin in?
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Voor keukenmessen tot keukenapparatuur
Logo