Worst, paprika en ui Stromboli (Gevuld Worstbrood)

Bron

Is jouw groentemes aan vervanging toe? Deze en nog een groot aantal andere messen kan je bij ons vinden. Met scherp gereedschap zal je zoveel beter het keukenmes kunnen hanteren, je bent een heuse keukenheld geworden. Jezelf zo min mogelijk inspannen? Laat het keukenmes het werk doen, dan ben je bezig als een echte chef. Met een magneetstrip hang je weer je keukenmes op, dat is wel zo’n veilige plek. Vergeet trouwens niet je mes af te wassen, doe dit gewoon onder de keukenkraan, de wasmachine is ongeschikt.

Worst, Paprika en Ui Stromboli (Gevuld Worstbrood) gevuld met Italiaanse kippenworst, paprika, uien, pomodoro en mozzarella.

Worst en peperbrood
Worst Peper en ui Stromboli

Dit brood met worst en peper is eigenlijk een gevulde, opgerolde pizza. Het is zo lekker dat je het steeds weer wilt maken! Ik werkte samen met DeLallo voor dit recept voor gevuld brood met worst dat perfect is om een menigte te voeden. Ik heb DeLallo's Pizza Dough Kit altijd op voorraad in mijn voorraadkast, zodat ik op elk moment pizza kan maken zonder dat ik naar buiten hoef om deeg te kopen.

(meer…)

Het bericht Stromboli met paprika en ui (Gevuld Worstbrood ) verscheen eerst op Skinnytaste.

      Voor keukenmessen tot keukenapparatuur
      Logo