Werkpaard Gyuto of iets anders?

Bron

PLAATS
Oost-Texas, VS

MESTYPE:
Gyuto ~240mm geven of nemen 30mm

ik ben rechtshandig

Liever een Japans handvat

Gyuto ~240mm geven of nemen 30mm

Liever iets anders dan super reactief. Ik denk semi-roestvrij, maar koolstof met roestvrijstalen bekleding is een optie

Mijn doel is $ 250US, maar ik kan wat langer sparen en redelijkerwijs wat meer uitgeven. $ 400 is geen optie en boven $ 300 is problematisch, maar mogelijk voor het juiste mes.

GEBRUIK VAN MES
Ik ben een thuisgebruiker.

Ik wil dit…

Werkpaard Gyuto of iets anders?

Bron

Erg groot is het tomatenmesje niet, het is een bescheiden maar fijn mes. Bij sommige messen zit er en vork aan het uiteinde, dit maakt het oppakken van tomaten plakjes makkelijker. Een tomaat valt ook met een glad lemmet te snijden bijvoorbeeld een koksmes. Alleen moet deze wel erg scherp zijn wilt het lemmet door die taaie tomaten vel pakken. Met dank aan de fijne kartels aan het tomatenmesje is die tomaten vel kinderspel.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Voor keukenmessen tot keukenapparatuur
Logo