Werk gyuto en boner

Bron

PLAATS
In welk land ben je?

VS

MESTYPE:
In welk type mes ben je geïnteresseerd (bijv. koksmes, snijmachine, uitbeenmes, universeelmes, broodmes, schilmesje, hakmes)?

Gyuto in 240 en een uitbeenmes

Ben je rechts- of linkshandig?

Rechts

Heeft u interesse in een Westerse handgreep (bijvoorbeeld klassieke Wusthof handgreep) of Japanse handgreep?

In welke lengte mes (lemmet) ben je geïnteresseerd (in inches of millimeters)?

240 voor de gyuto en niet verplicht tot lengte opn…

Werk gyuto en boner

Bron

Een keukenmes kopen die je ook echt gaat gebruiken? Het koksmes voldoet aan de eisen. Met een glad lemmet snijden door verse producten is moeiteloos. Elke keuken heeft minimaal een koksmes nodig. Verzorg het goed door deze voor gebruik eerst aan te zetten met een aanzetstaal en stop het niet in de vaatwasser.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Voor keukenmessen tot keukenapparatuur
Logo