Welke Y. Tanaka moet je nemen?

Bron

Ik overweeg echt om een Yoshikazu Tanaka 210 mm gyuto aan te schaffen om mijn Konosuke HD2 210 mm te vervangen. Ik heb gekeken naar de blauwe dama-stalen van JNS die er mooi uitziet. Maar er zijn verschillende andere opties. Welke zou u kiezen voor de beste pasvorm en afwerking en prestaties? Behalve een Fujiyama FM die ik helemaal niet kan vinden en niet in 210 mm. Staalsoort en bekleding doen er niet echt toe, ik denk dat Tanaka ze allemaal redelijk goed onder de knie heeft.
Wat zijn mijn opties?
Bedankt.

Bron

Wil je een prettig koksmes? Dit exemplaar, is een prachtig chef’s knife. Deze ligt prettig in de hand waardoor snijden soepel en veilig gaat. Dit koksmes is een mooie uitbreiding op ieders messenset.

We kijken uit naar je ideeën

      Laat een reactie achter

      Voor keukenmessen tot keukenapparatuur
      Logo