Watanabe Honyaki, Hiromoto Honyaki

Bron

Twee zeldzaamheden hier.
Geen van beide is goedkoop, en zal niet liegen, je kunt misschien iets goedkoper scoren als je lang genoeg wacht. Maar ik heb er veel in gestoken om ze te krijgen zoals ik wilde, eerder in mijn verzameldagen en ik verdien geen cent.

– Watanabe Blue 2 honyaki 240, Gidgee en blonde hoornen handgreep van Cody Paul. Deze is uitgedund en naar de spiegel gebracht door Craig van Carbon Knife Co. Ik heb hem sindsdien een beetje gebruikt, maar Craig was de laatste die geslepen heeft. $ 1250

– Hiromoto honyaki 240. Ook deze heeft…

Watanabe Honyaki, Hiromoto Honyaki

Bron

Zoek je een koksmes? Dit exemplaar, is een prachtig koksmes. Dit mes houdt prettig vast dat maakt snijden makkelijker en prettiger. Dit mes gaat je helpen bij het bereiden van het diner.

We kijken uit naar je idee├źn

      Laat een reactie achter

      Voor keukenmessen tot keukenapparatuur
      Logo