Wat vind je leuk aan AEB-L?

Bron

Wat vind je leuk aan AEB-L? Ik heb begrepen dat het voor veel makers een toegankelijk roestvrij staal is, dus een aantal die een roestvrijstalen optie aanbieden, bieden AEB-L aan. Het kan scherper worden en is gemakkelijker te slijpen, maar behoudt de snede voor een kortere tijd (heel vaag zoals een White2 van roestvrij staal). Is dit een goede manier om het te zeggen? Proberen na te denken over hoe AEB-L zich verhoudt tot ander roestvrij staal zoals R2.

Bron

Het tomatenmes is klein van stuk maar groot in gemak. Bij sommige tomatenmesjes zit er en vork aan het uiteinde, dit is om de plakjes tomaat makkelijk op te pakken. Een tomaat kan met vele messen worden bewerkt, zelfs messen zonder kartels zoals een koksmes dit heeft. Alleen moet deze wel enorm scherp zijn om door de tomaten vel te komen. Met dank aan de fijne kartels van het tomatenmes is die tomaten schil kinderspel.

We kijken uit naar je idee├źn

      Laat een reactie achter

      Voor keukenmessen tot keukenapparatuur
      Logo