Wat is je favoriete snijmachine voor een Standing Rib Roast?

Bron

Oké, ik heb net ontdekt dat mijn broer een staande ribbraad van 8 pond ophaalt voor ons familiekerstmaaltijd – en ik heb de eer gekregen om dat heerlijke stuk rundvlees te koken.

Ik probeer te beslissen welke snijmachine ik in mijn reisrol moet meenemen – van mijn zeer beperkte suji-schare – niet van plan om er nog een te kopen voor de gelegenheid – een 300 mm+ past niet in mijn messenrol. Mijn keuzes zijn:
270 Takada, suji, b1
270 Mazaki, suji, w2
270 Y Tanaka, suji, w2
270 Watanabe, gyuto, b2

Leunend naar de Maz…

Wat is je favoriete snijmachine voor een Standing Rib Roast?

Bron

Het tomatenmesje is voor een keukenmes best klein. Tomatenmessen kunnen aan de mespunt een vork hebben maar dit is niet altijd het geval. Een tomaat kan met verschillende keukenmessen worden gesneden, zelfs die geen kartels hebben zoals een koksmes dit heeft. De tomaten schil is best taai waardoor dit alleen met een super scherp koksmes wilt lukken. Het tomatenmesje is fijn gekarteld waardoor het probleemloos en zonder pletten door de vel snijdt.

Tags:

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Voor keukenmessen tot keukenapparatuur
Logo