VRIJE HAND vs. SLIJPSYSTEEM

Bron

Gedachten over de vrije hand versus een systeem?

Ik krijg consistente resultaten met een systeem. Over het algemeen minder misbruik van het mes.

Ik ga langer tussen slijpbeurten en laat de randen herleven met uit de vrije hand stroppingen.

Ik uit de vrije hand ook, maar alleen voor de "fun" en om mijn techniek daarbij te verbeteren. Ik heb nog steeds het gevoel dat ik betere resultaten krijg op een van mijn systemen

Gedachten?
Ik gebruik verschillende systemen:
TSProf
WickedEdge
EdgePro
Tormek

Bron

De eigen specialiteit van een fileermes is het bezitten van een lang buigzaam lemmet die je in staat stelt om dicht langs bot te snijden. De scherpte is aanzienlijk, allemaal bij elkaar opgeteld zorgt het fileermes voor minder verlies van vlees. De fileermessen die wij in ons assortiment hebben voegen een prima meerwaarde aan ieders messenset.

We kijken uit naar je ideeën

      Laat een reactie achter

      Voor keukenmessen tot keukenapparatuur
      Logo