Volledige beoordeling: Mazaki Migaki 210 mm

Bron

Dit is mijn laatste volledige recensie volgens de eigenlijke formule. Tenminste totdat een specifiek mes mijn volledige inspanningen vereist, en zelfs daar vermoed ik dat het zal evolueren naar iets anders.

Ik ben er nog steeds helemaal voor om zoveel mogelijk informatie te delen, wat me op de been hield met de laatste paar. Maar het moet eenvoudiger en grappiger. Ik bedoel, ik heb nooit echt goede foto's gemaakt, maar ik probeer het niet eens meer. Ik denk dat het is wat er gebeurt met elke formule: het leidt tot herhaling, en dat is saai.

Bij…

Volledige beoordeling: Mazaki Migaki 210 mm

Bron

Koken kent heerlijke momenten in de keuken, bijvoorbeeld een gerecht uitproberen en daarna met z’n allen smakelijk van eten. Het is iets dat je graag kan doen, de mogelijkheden zijn onbeperkt en alles smaakt weer net even anders. Met volle aandacht je gerecht alle liefde geven die je hebt. Alles met de juiste dosis toevoegen , met kruid wordt het nog lekkerder. Dan de kruiden fijn hakken met een scherp mes om door de pasta te roeren. Begin je er al zin in te krijgen?

We kijken uit naar je idee├źn

Laat een reactie achter

Voor keukenmessen tot keukenapparatuur
Logo