Volledige beoordeling: Mazaki Migaki 210 mm

Bron

Dit is mijn laatste volledige recensie volgens de eigenlijke formule. Tenminste totdat een specifiek mes mijn volledige inspanningen vereist, en zelfs daar vermoed ik dat het zal evolueren naar iets anders.

Ik ben er nog steeds helemaal voor om zoveel mogelijk informatie te delen, wat me op de been hield met de laatste paar. Maar het moet eenvoudiger en grappiger. Ik bedoel, ik heb nooit echt goede foto's gemaakt, maar ik probeer het niet eens meer. Ik denk dat het is wat er gebeurt met elke formule: het leidt tot herhaling, en dat is saai.

Bij…

Volledige beoordeling: Mazaki Migaki 210 mm

Bron

Een koksmes bestellen? Deze zoals hierboven te zien is, is er eentje om bij je keukenmessen toe te voegen. Een redelijke prijs en vanzelf sprekend zeer scherp. Dit chef’s knife gaat je helpen bij het bereiden van het diner.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Voor keukenmessen tot keukenapparatuur
Logo