Volledige beoordeling: Mazaki Migaki 210 mm

Bron

Dit is mijn laatste volledige recensie volgens de eigenlijke formule. Tenminste totdat een specifiek mes mijn volledige inspanningen vereist, en zelfs daar vermoed ik dat het zal evolueren naar iets anders.

Ik ben er nog steeds helemaal voor om zoveel mogelijk informatie te delen, wat me op de been hield met de laatste paar. Maar het moet eenvoudiger en grappiger. Ik bedoel, ik heb nooit echt goede foto's gemaakt, maar ik probeer het niet eens meer. Ik denk dat het is wat er gebeurt met elke formule: het leidt tot herhaling, en dat is saai.

Bij…

Volledige beoordeling: Mazaki Migaki 210 mm

Bron

Een keukenmes kopen die het meeste kan? Het koksmes bied je het beste. Met het gladde mesblad is snijdt je moeiteloos door verse producten. Hou je van een perfect gesneden product dan wil je een koksmes kopen. Na gebruik is een veilige plek om op te bergen geboden. Het is onze tip om deze aan een messen magneetstrip te hangen.

We kijken uit naar je idee├źn

      Laat een reactie achter

      Voor keukenmessen tot keukenapparatuur
      Logo