Volkoren Pastasalade Met Capsicum En Maïs Recept

Bron

Wat een genot is het om voor het diner in de keuken te mogen staan en je passie tot uiting te brengen. In kookboeken zie je de meest lekkere creaties de revue voorbij komen, met wat oefenen kan jij dit ook bereiden? Groente stomen is ook zoiets leuks. Je ruikt het vers geurende kruid al aan het einde van de straat. Mooi groen en vers geplukt uit eigen moestuin. Krijg je al de smaak te pakken?

Volkoren Pastasalade Met Capsicum En Maïs is een perfect recept voor mensen die gezondheidsbewust zijn, maar toch iets lekkers willen eten. Probeer deze Volkoren Pastasalade eens, die wordt gemengd met zomergroenten en een gezonde yoghurtdressing. De salade is een perfect zomers diner, samen met een fruitschaal om het diner af te sluiten.

Er komt geen echt koken bij kijken, alleen wat mixen en het is klaar. Dit is een perfecte zomerse salade die je bij soep of een maaltijd kunt serveren.

Serveer volkoren pastasalade met paprika en maïs samen met een heerlijke pompoen- en wortelsoep van butternut voor een gezond doordeweeks diner.

Als je van dit recept houdt, kun je ook andere Salade-recepten proberen die je voor je gezonde diner kunt serveren, zoals:

  1. Hartige Meloensalade Recept
  2. Recept voor verkoolde maïs- en radijssalade
  3. Boerderij Verse Vegetarische Pastasalade Recept

Voor keukenmessen tot keukenapparatuur
Logo