Vochtig tot droog klimaat – hoe de huid te hydrateren en te voeden

Bron

Het keukenmes die bijna overal inzetbaar voor is, is het koksmes. Een glad lemmet brengt een stuk minder trauma aan het product. Als je van kokkerellen houdt dan wil je een goed koksmes. Ga er met respect mee om door deze voordat je ermee gaat snijden eerst aan te zetten met een aanzetstaal en maak deze met de hand schoon.

Telkens als ik terugkom van een vakantie, droog ik op in een van die gedroogde vijgen die je misschien zes maanden geleden in je voorraadkast bent vergeten … maar het is waarschijnlijk meer als anderhalf jaar geleden. Het is zo hard als een rots, het ziet eruit als iets dat op koraal groeit, en het druipt op de een of andere manier gekristalliseerde suiker uit. Zo ziet mijn gezicht eruit als ik terugkom in het droge, koude Denver. Ze zeggen dat mensen in Colorado sneller verouderen vanwege het droge klimaat. Het heeft waarschijnlijk meer te maken met de hoeveelheid zonneschijn die we krijgen en hoeveel mensen het hele jaar door van wandelen houden. Maar ik ga het aan het droge klimaat wijten, want ik haat wandelen en ik draag een hoed als de zon in de richting van mijn gezicht draait. Ik vind het leuk om te denken dat mijn huid opdroogt voorbij het comfort, omdat mijn lichaam tegen het feit duwt dat we niet in een vochtig klimaat zoals Costa Rica leven. Over zes maanden krijgen we misschien een baby, maar ik denk dat ik binnenkort mijn man moet overhalen om in een ander land te gaan wonen. Een vochtig land. Of in ieder geval 6 maanden per jaar ergens warm. Vooral omdat koud weer langzaam mijn ziel doodt, maar ook omdat het mijn huid doodt.

Dat gezegd hebbende: het is reparatietijd. Ik ben vorige week teruggekomen uit Costa Rica en mijn huid heeft eronder geleden. Ik heb de neiging om op vakantie uit te breken, voornamelijk vanwege de hoeveelheid zonnebrandcrème die ik op mijn lichaam smeer, maar als ik dan terugkom, droog ik uit. Dus nu heb ik puistjes en een droge huid. En melasma. Cauuuuuut. Het is tijd voor Operatie Hydrate. En als ik in de Operation Hydrate-modus ben, wend ik me tot al mijn vertrouwde hydraterende nietjes. Ik kom altijd terug op super hydraterende bladmaskers, zowel 's ochtends als' s avonds, bedekt met een siliconen maskerhoes om het bladmasker gehydrateerd te houden AF, zodat alle serums kunnen doordringen en hun magie kunnen doen. Vervolgens is het Tula-tijd.

PaleOMG Vochtig tot droog klimaat - Hoe de huid te hydrateren en te voeden?

Als je Tula nog niet eerder hebt geprobeerd, hun producten zitten boordevol probiotica om niet alleen de huid te hydrateren, maar ook om de huid te kalmeren en te kalmeren. HIIIIII, ik heb dit nu nodig. Tula maakt een heleboel verschillende huidverzorgingsproducten, of je nu te maken hebt met een vette huid, oneffenheden, een ongelijkmatige teint, of je hebt gewoon een geweldige zonnebrandcrème nodig. En ze hebben zelfs zojuist lichaamsproducten gelanceerd om je hele huid, niet alleen je gezicht, gehydrateerd en gelukkig te houden. Hun nieuwe Advanced Body Hydration is GEWELDIG en is een onderdeel geworden van mijn dagelijkse huidverzorgingsroutine. Ik houd er zo veel van!

Wanneer je een droge en beschadigde huid probeert te hydrateren, moet je altijd opnieuw beginnen. En dat betekent wegpoetsen en eventuele dode huidcellen verwijderen. Ik begin altijd graag met het scheren van mijn gezicht, om overtollig haar en dode huidcellen te verwijderen, en werk het dan af met een exfoliant zoals Tula's So Polished Sugar Scrub. Deze suiker is gemaakt met, je raadt het al, SUIKER. Samen met ananas- en papaja-enzymen om je huid glanzend en glanzend te maken! Ja graag. Na het poetsen was ik het. Ik gebruik hun Purifying Face Cleanser graag omdat deze vol zit met zowel probiotica als prebiotica om de huid te helpen voeden en irritatie te verminderen.

PaleOMG Vochtig tot droog klimaat - Hoe de huid te hydrateren en te voeden?

PaleOMG Vochtig tot droog klimaat - Hoe de huid te hydrateren en te voeden?

Vervolgens hydrateer ik de 24-7 Swipe Hydrating Eye Balm. Deze oogbalsem bevat hyaluronzuur om de onderogen te hydrateren in combinatie met hun 6 mix van probiotica en prebiotica die helpen beschermen tegen vochtverlies. Niemand houdt van een droog, crêpe onder het oog. Niemand. En hoewel dit product voor de nacht is, gebruik ik het nog steeds overdag wanneer mijn huid wat extra liefde nodig heeft. De Beauty Sleep Overnight Repair is DIK en zit boordevol dingen zoals fruitextracten om te hydrateren en camellia sinensis-bladextract dat de huid kalmeert.

PaleOMG Vochtig tot droog klimaat - Hoe de huid te hydrateren en te voeden?

PaleOMG Vochtig tot droog klimaat - Hoe de huid te hydrateren en te voeden?

En last but not least, de Brightening Vitamin C Drops. Omdat mijn huid op mijn gezicht tijdens het reizen altijd verkleurt en geagiteerd raakt, zelfs als het geen minuut in de echte zon staat (melasma wordt ook veroorzaakt door hitte), duurt het altijd even voordat ik weer thuis ben. En vitamine C speelt een grote rol in dat genezingsproces. Vitamine C is een MUST in elke huidverzorgingsroutine en deze druppels helpen het uiterlijk van donkere vlekken te verminderen en helpen de huid te laten stralen met behulp van fruitextracten. En het droogt je niet uit, het helpt juist om vocht vast te houden!

Hopelijk geeft dit bericht je enig inzicht in hoe je je eigen huid kunt hydrateren en helpen wanneer je 's nachts een woestijnnachtmerrie tegenkomt met een droge huid. Terwijl ik dit typ, ben ik aan het maskeren, zodat ik deze exacte routine kan starten nadat ik dit bericht heb voltooid! En ter informatie: wanneer u Tula-producten koopt, gebruik dan de code PALEOMG om 15% korting te krijgen op elke bestelling!

Bekijk hieronder mijn hydraterende Tula-favorieten!

Schakel uw JavaScript in om inhoud te bekijken

Code PALEOMG voor 15% korting op je Tula-bestelling + GRATIS verzending!

PaleOMG Vochtig tot droog klimaat - Hoe de huid te hydrateren en te voeden?

__________________

Dit bericht wordt je aangeboden door Tula, een product dat ik gebruik en waar ik echt dol op ben! Dit bericht bevat enkele gelieerde links en ik krijg mogelijk een vergoeding voor dit bericht, maar alle meningen zijn van mijzelf. Deze vergoeding helpt bij de kosten om deze blog draaiende te houden! Bedankt voor al je hulp!

Het bericht Vochtig tot droog klimaat – Hoe de huid te hydrateren en te voeden verscheen eerst op PaleOMG.

Tags:

Voor keukenmessen tot keukenapparatuur
Logo