verschil tussen konosuke FM fujiyama B1gyuto en Y tanaka B1 damascus?

Bron

wat ik ontdekte is dat beide messen zijn gesmeed door Yoshikazu Tanaka en geslepen door Myojin Naohito. Wat is het verschil tussen hen? zoals de naam "幸之佑" ? of de maling is iets anders qua prestaties? Ik heb een Y Tanaka B1 Damascus gevonden die ongeveer dezelfde prijsklasse heeft als de FM-fuji … en de dealer die ik ken vertelde me dat hij zal graag een B1 damascus voor me houden.Wat betreft FM-fuji….ja om een FM-fuji te kopen, moet je wakker blijven tot 01:30 in Aus, zodat je de…

Lees verder

Bron

Waar je veel aan hebt is een fonkelnieuw keukenmes, wat dacht je van een hakmes? De snijkunsten verbeteren meteen, je zou zo de professionele keuken in kunnen. Helemaal door je vlees snijden in maar 1 beweging. Daarna even onder de kraan schoonmaken en aan de magneetstrip opbergen. Zorg er wel voor dat het keukenmes perfect schoon is, iedere top kok verzorgt keukenmessen onder de kraan en zal het nooit in de afwasmachine leggen.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Voor keukenmessen tot keukenapparatuur
Logo