Verlichte PB Protein Oats

Bron

Je huidige broodmes is aan vervanging toe? Wij van keukengerijk.nl weten wat jij nodig hebt. Dit broodmes bijvoorbeeld gaat je blij maken. Er zijn geen croissants meer die zullen pletten of kruimelen dankzij dit kartelmes.

Sta OP MIJ, nachthaver, jij mooie klootzak. Wat? Wat betekent dat eigenlijk? Ik heb het gewoon raar gemaakt, nietwaar? Ik hou gewoon heel erg van haver. En nachtelijke haver laat mijn hart sneller kloppen… vooral als het gelaagd is in smaken van pindakaas. Maar hier is het probleem – aangezien ik tegenwoordig meer aandacht besteed aan mijn portiegroottes en genoeg eiwitten binnenkrijg, raken mijn normale pindakaas-haver gewoon niet het doel. Als ik dit gerecht zou maken met normale pindakaas en zonder eiwitpoeder, zou ik slechts 20 g eiwit in en meer dan 30 g vet krijgen. Maar aangezien ik dit gerecht maak met suikervrij pindakaaspoeder EN pindakaasproteïnepoeder, eet ik 40 g eiwit en slechts 16 g vet, terwijl ik mezelf extra calorieën bespaar. Ik ben niet iemand die geobsedeerd is door calorieën, maar dat is een groot verschil dat een sleutelrol zal spelen bij het opbouwen van spieren en het behalen van optimale resultaten in de sportschool. Je bent misschien anders en geeft daar misschien geen fuck om, maar ik ben hier nog steeds om te informeren. Graag of niet.

PaleOMG Lightened Up PB Protein Oats

PaleOMG Lightened Up PB Protein Oats

Ik weet dat ik dit misschien niet tegen JOU hoef te zeggen, maar misschien is iemand nieuw hier en begrijpt hij niet waarom een gerecht met haver en pindakaas op een paleowebsite staat. En dat is eerlijk. Maar ik ben de afgelopen 10 jaar geëvolueerd en ik ben verder geëvolueerd dan alleen het eten van paleo, dus mijn recepten zijn met mij mee geëvolueerd. Dat is alles wat u hoeft te doen. Neem het of laat het… nog een keer. En aangezien dat saai is om over te praten en we beter zijn dan dat, laten we het hebben over iets veel beters…zoals de show Atypical!! Heb je het al bekeken? Het is onze nieuwe verslaving in dit huis geworden. We kunnen er serieus niet mee stoppen. Ik ben het zelfs opnieuw gaan kijken, net zoals ik deed met The Office en Parks & Rec voordat ze zo onmenselijk van Netflix werden gehaald. Als je nog niet bent begonnen met kijken, raad ik je aan om vanavond te beginnen. Ik vraag niet veel van je, maar ik vraag je om een geweldige show te beginnen en tegelijkertijd deze overnight oats te maken voor morgenochtend. Ik ben er voor jou, om je te ondersteunen bij deze moeilijke verzoeken. Wat een geweldige vriend ben ik.

PaleOMG Lightened Up PB Protein Oats

Afdrukken

Verlichte PB Protein Oats

 • Auteur: juli
 • Voorbereidingstijd: 10 minuten
 • Totale tijd: 6 uur 10 minuten
 • Opbrengst: 1 portie
Ingrediënten
 • 3/4 kop havermelk
 • 1 schep pindakaas eiwit power
 • 1 schep pindakaaspoeder
 • 1 eetlepel ahornsiroop
 • 1 theelepel vanille-extract
 • 1/2 kopje glutenvrije haver
 • 1 1/2 theelepels chiazaden
 • 1 schep pindakaaspoeder
 • 1-2 eetlepels havermelk
 • 1/2 banaan, in plakjes
 • 1 theelepel hennepharten
instructies:
 1. Meng havermelk, eiwitpoeder, pindakaas, ahornsiroop en vanille-extract.
 2. Voeg haver toe aan een pot samen met chiazaden en de vloeistof. Mix tot gecombineerd. Dek af en zet een nacht in de koelkast.
 3. Klop 's ochtends 1 schep pindakaaspoeder samen met havermelk tot je een lopende consistentie krijgt die lijkt op biologische pindakaas. Bestrooi de nachtelijke havermout met gesneden bananen, het pindakaaspoedermengsel en hennepharten voor het opdienen.

Heb je dit recept gemaakt?

Deel een foto en tag ons – we kunnen niet wachten om te zien wat je hebt gemaakt!

PaleOMG Lightened Up PB Protein Oats

Wat heb ik gebruikt om dit recept te maken:

Schakel uw JavaScript in om inhoud te bekijken

PaleOMG Lightened Up PB Protein Oats

_______________

Dit vind je misschien ook leuk:

Aardbeien Cheesecake Overnight Oats

Chocolade Pindakaas Gebakken Haver

Pindakaas Eiwit Haver

Pindakaas Havermout Koekjes

Havermout van de Hub

____________

Klik hier om al mijn PaleOMG-recepten in uw maaltijdplanner te krijgen met echte plannen !

Dit bericht bevat enkele gelieerde links en ik krijg mogelijk een vergoeding, maar alle meningen zijn van mijzelf. Deze vergoeding helpt bij de kosten om deze blog draaiende te houden! Bedankt voor al je hulp!

Het bericht Lightened Up PB Protein Oats verscheen eerst op PaleOMG .

Tags:

   Voor keukenmessen tot keukenapparatuur
   Logo