Verantwoordelijkheid nemen – Aflevering 223: PaleOMG ongecensureerde podcast

Bron

Wat een plezierige ervaring om voor het diner de keuken in te mogen gaan en gebruik te maken van alle ingrediënten. Een geweldige bezigheid is het, er zijn zoveel variaties en je gaat achter andere smaken komen. Met grootse passie je gerecht alle liefde geven die je hebt. Alles met de juiste dosis toevoegen , als laatste afmaken met peper en zout en klaar is Kees. Dan de kruiden fijn hakken met een scherp mes om over je gerecht te strooien. Krijg je al de smaak te pakken?

Vandaag heb ik het in de podcast over waarom ik zou willen dat meer mensen hun ervaringen in het eerste trimester zouden delen terwijl ze er doorheen gaan. En hoe het oordeel achter ons laten terwijl we verantwoordelijkheid nemen voor de dingen die we moeten helen, deze wereld een veel gemakkelijkere plek zou kunnen maken.

________________

Neem zeker een kijkje in mijn nieuwe Good Day Journal en Good Day Affirmation Cards op https://paleomg.com/shop/

Vergeet niet al mijn fitnessprogramma's te bekijken op https://paleomg.teachable.com/ en gebruik de code UNCENSORED10 voor 10% korting op al mijn programma's, inclusief mijn nieuwe Align 3x/week krachttrainingsprogramma!

________________

Steun de podcast door op de knop Abonneren op iTunes te klikken en een recensie alleen te plaatsen als je de podcast leuk vindt! Er is genoeg negativiteit in deze wereld, niet meer verspreiden. Ik vind het leuk om te horen waar JIJ over wilt praten, dus laat gerust een reactie achter hier of op sociale media met onderwerpen waarvan je wilt dat ik ze behandel! En vergeet niet dat sommige berichten gelieerde links hebben waarvan ik mogelijk een vergoeding krijg. Deze vergoeding helpt om deze blog up and running te houden! Heel erg bedankt voor jullie steun, jullie zijn geweldig!

Het bericht Verantwoordelijkheid nemen – Aflevering 223: PaleOMG ongecensureerde podcast verscheen eerst op PaleOMG .

Tags:

Voor keukenmessen tot keukenapparatuur
Logo