Vaste handgreep voor vet

Bron

Ik heb een 240 Nihei met een kastanje / ebbenhouten handvat, ik gebruik het mes graag, maar ik vind dat het handvat te groot is in omtrek

Op zoek naar wat advies over welke manier ik moet gaan over het wijzigen van een handvat. Ik heb geen toegang tot een werkplaats, dus ik zal het werk doen met handgereedschap

Op de kruising van het ebbenhout / kastanje heeft het een omtrek van 77 mm, 22,5 mm B en 25 mm H

Aan het uiteinde van de handgreep heeft deze een omtrek van 84 mm, 23 mm B en 27 mm H

[TOEVOEGEN type="vol"…

Vet handvat fix

Bron

Met aanbiedingen uit de supermarkt werken is fantastisch, bijvoorbeeld andere technieken uitproberen en met z’n allen er van genieten. Het is ook fantastisch om te doen, je kan werkelijk elk recept na doen en alles smaakt weer net even anders. Groente blanceren is ook wat je altijd kan verbeteren. En die harmonie van smaken die bij elkaar passen, als laatste afmaken met peper en zout voor de best mogelijke smaak. Met de eigen geteelde groente van je zoontje. Krijg je er al zin in?

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Voor keukenmessen tot keukenapparatuur
Logo