Varkensvlees Carnitas Taco's

Bron

Waar kan je jezelf het meest mee verrassen?, wat dacht je van een santokumes? Met scherp gereedschap zal je zoveel beter kunnen snijden, je zou zo de professionele keuken in kunnen. Met plezier aan het avond eten beginnen? Geef de zware taken aan het keukenmes, dan gaat het goed. Na een goed vervulde taak berg je jouw gloednieuwe keukenmes weer op aan een magneetstrip. Zorg er wel voor dat het keukenmes goed schoon is, iedereen met een kokshart verzorgt keukenmessen onder de keukenkraan en niet in de afwasmachine.

Varkensvlees carnitas taco's zijn overheerlijk, sappig en waanzinnig lekker! Ze zullen zelfs de meest kieskeurige eter tevreden stellen en iedereen zal blijven terugkomen voor meer!

Eenvoudig en lekker, deze taco's met varkensvlees zullen zeker op je normale maaltijdmenu staan! Ze zitten boordevol smaak en je zult jezelf er niet van weerhouden om ze keer op keer te maken! Als je absoluut van varkensvlees houdt zoals ik, ga je gang en probeer Sweet and Sour , Brown Sugar Balsamico en Grilled Toscaanse varkensspiesjes !

Pork carnita tacos in a dish. Authentiek Varkensvlees Carnitas Taco's Recept

De varkenscarnitas in deze taco's zijn extreem sappig en mals! Zodra je de toppings toevoegt, creëer je echt de lekkerste taco! Ga nog een stap verder met deze taco's en maak het jezelf heel gemakkelijk… ga je gang en verdubbel het recept! Zie onderstaande bewaartips om te zien hoe je deze carnitas-taco's met varkensvlees kunt bewaren (of zelfs invriezen) voor later. Op die manier heb je wat bij de hand om een paar gerechten zoals deze pasta en ook deze tostada's te maken !

Het beste aan taco's is dat ze geschikt zijn voor elk publiek! Heb een verscheidenheid aan toppings voor deze taco's en ze zullen al uw gasten aanspreken! Dat maakt het een gemakkelijk gerecht om aan bijna iedereen te serveren (inclusief kinderen!) Omdat het zo veelzijdig en heerlijk is. Probeer het zelfs eens te serveren met deze maïs en deze salade en het zal een hele maaltijd zijn waar absoluut iedereen gek van zal worden! Ga je gang en probeer het! Ik weet zeker dat je er net zoveel van zult houden als ik!

Wat heb je nodig voor Carnitas Varkensvlees

De ingrediëntenlijst is eenvoudig en dingen die je waarschijnlijk al bij de hand hebt! Als je dat niet doet, zijn het zeker dingen die je later zult gebruiken! Deze carnitas-taco's met varkensvlees zijn absoluut de moeite waard! Zie onderstaande receptenkaart voor exacte afmetingen.

  • Varkensschoudergebraad : Kies bij uw slager voor vlees van hoge kwaliteit. Het is de ster van het recept en je wilt dat het een geweldige snit is!
  • Chilipoeder : Komijn is een warme specerij die echt een heerlijke smaak aan de rub geeft.
  • Komijn : Deze smaak komt veel voor in tacokruiden!
  • Oregano : Dit heeft een geweldige aardse smaak die de andere kruiden complimenteert!
  • Zout en peper: Dit brengt de natuurlijke smaken van de andere ingrediënten naar voren.
  • Sinaasappel- en limoensap: deze smaken zullen helpen om een algemeen vleugje citrus toe te voegen.
  • Knoflookteentjes : Hak verse knoflookteentjes fijn. Als je er geen in huis hebt, kun je de gehakte knoflook in je koelkast gebruiken. ½ theelepel is gelijk aan ca. een teentje knoflook.
  • Ui: Snijd deze ui in vieren zodat de smaak door de hele taco kan worden geproefd!
  • Optionele toppings: Tomaat, rode ui, cojita kaas en koriander.

Hoe maak je Slow Cooker Varkensvlees Carnitas Taco's

Het moeilijkste van dit recept is om je ingrediënten eruit te halen en te meten. Dit in elkaar zetten en koken is super eenvoudig! Zet het gewoon in die slowcooker en je hebt in een mum van tijd heerlijk, sappig varkensvlees klaar om te eten!

  1. Combineer kruiden en wrijf : Combineer chilipoeder, komijn, oregano, zout en peper in een kleine kom. Wrijf de buitenkant van de varkensschouder grondig in.
  2. Voeg sappen toe aan varkensvlees : In de slowcooker combineer je sinaasappelsap, limoensap, knoflook en ui. Leg het varkensvlees erop. Kook 8 uur op low of 4-5 uur op high.
  3. Versnipperen: Haal het gebraad uit de slowcooker en versnipper het. Keer terug naar de slowcooker en verwarm nog 30 minuten.
  4. Broil: Haal het varkensvlees uit de slowcooker en leg het op een bakplaat. Rooster 3-4 minuten in de oven om de randen van het varkensvlees bruin te maken.
  5. Monteren en toppings toevoegen : Om taco's samen te stellen, leg je een tortilla op een vlakke ondergrond. Voeg optionele toppings toe.

Pork being shredded with two forks.

De beste Carnitas-tips voor varkensvlees

Deze taco's zijn zo veelzijdig dat je ze op verschillende manieren kunt maken! Het zal een heerlijke smaak en smaak toevoegen aan waar je het ook voor gebruikt. Hier zijn nog een paar ideeën om je te helpen deze carnitas-taco's met varkensvlees te veranderen!

  • Toppings: Bestrooi royaal met verse koriander, ui, limoensap, geraspte kaas, guacamole of pico de gallo .
  • Tortilla's: Je kunt maïs- of bloemtortilla 's gebruiken, afhankelijk van wat je voorkeur heeft!
  • Maak er een salade van: Als taco's niet jouw ding zijn, pak dan je favoriete groenten en voeg dit toe als je eiwit! Bewaar dezelfde toppings en het zal waanzinnig lekker zijn!

A hand holding a pork carnita taco.

Gekookt varkensvlees bewaren

Geloof me, dit recept zal een grote hoeveelheid vlees maken! Ik ben er dol op, want dan kan ik het later gebruiken voor extra recepten! Hier zijn mijn tips om je varkensvlees op de juiste manier te bewaren, zodat het zo lang mogelijk meegaat.

  • Koelkast: Plaats gekookt varkensvlees in een ondiepe luchtdichte container of wikkel het stevig in stevige aluminiumfolie of plasticfolie. Uw varkensvlees is 3-5 dagen houdbaar in de koelkast.
  • Diepvriezer: Als je al deze sappige vleeswaren niet in 5 dagen kunt opgebruiken, plaats het dan in een luchtdichte verpakking (let op dat je het labelt met de datum!) in de vriezer voor maximaal 3 maanden.

.

Zoomed in picture of a pork carnita taco.

Meer Taco-recepten om van te houden

Als je van taco's houdt of meer ideeën nodig hebt voor Taco Tuesday, dan heb ik jou! Hier zijn nog een paar taco-recepten die perfect zijn voor je familie, je vrienden en eigenlijk iedereen. Ik bedoel, je kunt niet fout gaan met taco's! Probeer deze uit, ik weet dat je er een zult vinden waar je dol op bent!

Diner

Vlezig gebakken taco's

Diner

Gezwarte Cajun Garnalen Taco's Met Avocado Salsa

Gegrilde BBQ-kiptaco's gegarneerd met maïs, zwarte bonen, avocado, ui en tomaten, geserveerd op een wit bord met een klein bakje extra bbq-saus op de achtergrond

Kip

Gegrilde BBQ Kip Taco's

Baja vistaco's op een rij.

Diner

Baja Vistaco's

Varkensvlees Carnitas Taco's afdrukken

Varkensvlees carnitas taco's zijn overheerlijk, sappig en waanzinnig lekker! Ze zullen zelfs de meest kieskeurige eter tevreden stellen en iedereen zal blijven terugkomen voor meer!
Cursus Diner, Hoofdgerecht
Keuken Mexicaans
Trefwoord varkensvlees carnitas, varkensvlees carnitas taco's
Voorbereidingstijd 10 minuten
Kooktijd 8 uur
Totale tijd 8 uur 10 minuten
Porties 4 personen
Calorieën 434kcal
Auteur Alyssa Rivers
Ingrediënten

  • 4 pond varkensschouder gebraden
  • 1 Eetlepel Chilipoeder
  • 1 theelepel komijn
  • 1 theelepel oregano
  • 1 theelepel zout
  • 1 theelepel peper
  • 3/4 kop sinaasappelsap 2 sinaasappels
  • 1/4 kopje limoensap 2 limoenen
  • 4 teentjes knoflook fijngehakt
  • 1 kleine ui in vieren
Optionele toppings:

  • 1 tot 2 tomaten in blokjes gesneden
  • 1/4 kop rode ui in blokjes gesneden
  • 1/4 kopje cojita-kaas
  • koriander gehakt
instructies:

  • Meng in een kleine kom chilipoeder, komijn, oregano, zout en peper. Wrijf de buitenkant van de varkensschouder grondig in.
  • Meng in de slowcooker sinaasappelsap, limoensap, knoflook en ui. Leg het varkensvlees erop. Kook 8 uur op low of 4-5 uur op high.
  • Haal het gebraad uit de slowcooker en versnipper het. Keer terug naar de slowcooker en verwarm nog 30 minuten.
  • Haal het varkensvlees uit de slowcooker en leg het op een bakplaat . Rooster 3-4 minuten in de oven om de randen van het varkensvlees bruin te maken.
  • Om taco's in elkaar te zetten, leg je een tortilla op een vlakke ondergrond. Voeg optionele toppings toe.

Voeding

Calorieën: 434kcal | Koolhydraten: 5g | Eiwit: 55g | Vet: 20g | Verzadigd vet: 7g | Meervoudig onverzadigd vet: 2g | Enkelvoudig onverzadigd vet: 9g | Cholesterol: 185 mg | Natrium: 828 mg | Kalium: 1104 mg | Vezel: 2g | Suiker: 1g | Vitamine A: 884IE | Vitamine C: 8 mg | Calcium: 71 mg | IJzer: 4 mg

Tags:

Voor keukenmessen tot keukenapparatuur
Logo