Ui laccha salade recept

Bron

Het doet er niet toe of je nu een perfecte keukenprinses bent of niet, je hebt het beste keukenmateriaal nodig. Product bewerking met het meest geschikte keukenmes zoals het BROODMES is dan ook het beste. Voor het beste snijresultaat is leren snijden wel zo handig, dan komt het keukenmes extra goed tot haar recht.

Ui laccha salade | Masala pyaz-recept – Recept voor uiensalade in restaurantstijl met volledige video en stapsgewijze afbeeldingen.

Uien-laccha-salade wordt gemaakt door uien in dikke mesjes te snijden en ingesmeerd met Indiase masala's. Meestal wordt dit samen met Chana bhatura of naan of kebab geserveerd in Indiase restaurants. Ik ben een grote fan van deze Uiensalade, maar ik aarzel om salades in restaurants te eten omdat ze de gesneden uien lang open houden.

Ik ben er dol op met chole bhatura, maar het wordt zelden in mijn keuken gemaakt. Vorige week maakte ik Chole bhatura voor Brunch en het is me gelukt om een video te maken van het maken van deze Onion Laccha salade. 's Avonds maakte ik wat Bread chana voor kindersnacks en ik genoot van een sneetje door het te bedekken met de overgebleven uiensalade.

Probeer dit eens en ik weet zeker dat dit ook de smaak van je voorgerechten zal verbeteren. Bekijk een aantal interessante kebab | recepten voor koteletten.

  • Dahi kebab
  • Zoete aardappelkotelet
  • Mais kebab
  • Hara Bhara Kebab

Behalve Kebab | koteletten Ui laccha past goed bij

  • Bhatura
  • Naan
  • Jeera rijst

Ui Laccha salade

Ui laccha

Print Ui Lachha salade

Populair recept voor uiensalade geserveerd als gratis bijgerecht in Indiase restaurants
Cursus Kruiderij, Salade
Indiase keuken
Trefwoord Gezonde salade
Voorbereidingstijd 10 minuten
Kooktijd 0 minuten
Rusttijd 10 minuten
Totale tijd 20 minuten
Porties 3
Auteur Jeyashri Suresh
Ingrediënten

  • 1 grote ui
  • 1 groene chili
  • 2 el gehakte korianderblaadjes
  • ¼ tl rode chilipoeder
  • ½ theelepel chaat masala
  • ¼ tl zwart zout | kaala namak
  • Zout indien nodig
  • ½ tl komijnpoeder
  • 1 kleine citroen
  • 1 tl mosterdolie optioneel
instructies:

  • Schil en was de ui. Ik gebruikte een grote rode ui.
  • Snijd dit in dikke rondellen.
  • Scheid de uien.
  • Voeg in een kom ijskoud water toe en dompel de uien hierin onder.
  • Giet het water af en houd het apart. Dep deze voorzichtig droog.
  • Voeg in een kom de rode chilipoeder, chaat masala, zwart zout, komijnpoeder en zout toe.
  • Goed mengen.
  • Voeg de gesneden chili, korianderblaadjes en het kruidenmengsel toe aan de uien.
  • Knijp hier nu het citroensap bij uit.
  • Als je mosterdolie toevoegt, voeg dit dan nu toe.
  • Goed mengen.
  • Ui Laccha is klaar.
  • Serveer met Chole bhatura, kebab, naan of een andere Noord-Indiase maaltijd.
Video

Opmerkingen:

1. Snijd de uien altijd in kleine dikke rondellen.
2. Uienlaccha moet ik vlak voor het opdienen maken, anders verliezen de uien hun knapperigheid.
  • Schil en was de ui. Ik gebruikte een grote rode ui.
  • Snijd dit in dikke rondellen.

  • Scheid de uien.

  • Voeg in een kom ijskoud water toe en dompel de uien hierin onder.

  • Giet het water af en houd het apart. Dep deze voorzichtig droog.

  • Voeg in een kom de rode chilipoeder, chaat masala, zwart zout, komijnpoeder en zout toe.
  • Goed mengen.

  • Voeg de gesneden chili, korianderblaadjes en het kruidenmengsel toe aan de uien.
  • Knijp hier nu het citroensap bij uit.

  • Als je mosterdolie toevoegt, voeg dit dan nu toe.
  • Goed mengen.
  • Ui Laccha is klaar.

  • Serveer met Chole bhatura, kebab, naan of een andere Noord-Indiase maaltijd.

Opmerkingen:

  1. Snijd de uien altijd in kleine dikke rondellen.
  2. Uienlaccha moet ik vlak voor het opdienen maken, anders verliezen de uien hun knapperigheid.

Het bericht Uien laccha salade recept verscheen eerst op Jeyashri's Kitchen .

      Voor keukenmessen tot keukenapparatuur
      Logo