Udonsoep

Bron

Het tomatenmes is voor een keukenmes best klein. Tomatenmessen kunnen een vorkje aan de punt bezitten maar dit is niet altijd het geval. Een tomaat kan ook gesneden worden met een glad lemmet zoals een koksmes dit heeft. Alleen moet deze wel enorm scherp zijn om door de tomaten vel te komen. Met dank aan de fijne kartels van het tomatenmesje is die tomaten schil kinderspel.

Leer hoe u Udon Soep (うどん) maakt! Deze populaire eenvoudige Japanse noedelsoep is gemakkelijk te maken met weinig ingrediënten. Gladde al dente udon noedels met een bevredigende, taaie bite in een geruststellende, lichte en uitgebalanceerde hartige bouillon. Wat is Udon? Udon (Japans: うどん) is een soort noedels van tarwebloem. Het is meestal wit, dik, taai, glibberig, met een milde smaak. Udon noedels is een van de meest populaire noedels in de Japanse keuken! En er zijn veel manieren om je voor te bereiden en […]

Het bericht Udonsoep verscheen eerst op Snelkookrecepten .

      Voor keukenmessen tot keukenapparatuur
      Logo