TYLER MOET NOG STEEDS EEN AUTOVERKOOP pt 2 KOPEN!! *Uitbreiding met hoge prestaties****PRIJS DROPSSSS**

Bron

Hallo vrienden!!

Ik ben nog steeds dol op elk van deze messen… en in een perfecte wereld zou ik ze allemaal houden. Ze zijn ALLEMAAL ook uitstekende artiesten. Als iemand meer info / foto's over een van deze wil, stuur me dan een DM…
Ik heb hier een aantal zware hitters, dus laten we beginnen!
Alle prijzen zijn VERZONDEN CONUS (INTL stuur me een bericht om de verzending te achterhalen)

1. Masakage Koishi Aogami Super 240- $ 250 – $ 230!!
245×53

Dit is een geweldig mes. Het was een van mijn eerste…

Lees verder

Bron

Elke vrouw die zelf het eten bereidt weet wel dat het juiste gereedschap een must in elke keuken is. Je producten gaan snijden met het het mes dat er het meest geschikt voor is zoals het SANTOKUMES is dan ook het beste. Om het mes optimaal te gebruiken is leren snijden wel zo handig, dan komt het mes extra goed tot haar recht.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Voor keukenmessen tot keukenapparatuur
Logo