Tsukasa Hinoura 240 mm Gyuto of 150 mm klein

Bron

Titel.

Er zijn een paar messen die ik van plan ben binnenkort op te hangen, omdat ze het ofwel niet voor mij doen of zijn vervangen door iets anders in de rotatie.

Als zodanig zou ik een mes "bucket"-lijstdoel willen markeren door iets van senior Hinoura te proberen.

River Jump en Unryu-mon zijn wat in me opkomt, maar ik ben welkom voor suggesties als er iets is gemist.

Ik ben me ervan bewust dat EpicEdge senior Hinoura's petties op voorraad heeft (lees: vijf vanaf dit bericht), maar ik geef persoonlijk de voorkeur aan de andere…

Tsukasa Hinoura 240 mm Gyuto of 150 mm Petty

Bron

Het keukenmes die je het meest zal gebruiken is het koksmes. Snijden met een glad lemmet brengt een stuk minder beschadiging aan groenten, fruit, vlees en vis. Elke keuken heeft op z’n minst een koksmes nodig. Doe er zuinig mee door deze voor gebruik eerst met een aanzetstaal aan te zetten en maak deze met de hand schoon.

We kijken uit naar je idee├źn

Laat een reactie achter

Voor keukenmessen tot keukenapparatuur
Logo