Tsukasa Hinoura 240 mm Gyuto of 150 mm klein

Bron

Titel.

Er zijn een paar messen die ik van plan ben binnenkort op te hangen, omdat ze het ofwel niet voor mij doen of zijn vervangen door iets anders in de rotatie.

Als zodanig zou ik een mes "bucket"-lijstdoel willen markeren door iets van senior Hinoura te proberen.

River Jump en Unryu-mon zijn wat in me opkomt, maar ik ben welkom voor suggesties als er iets is gemist.

Ik ben me ervan bewust dat EpicEdge senior Hinoura's petties op voorraad heeft (lees: vijf vanaf dit bericht), maar ik geef persoonlijk de voorkeur aan de andere…

Tsukasa Hinoura 240 mm Gyuto of 150 mm Petty

Bron

Het tomatenmes is voor een mes best klein. Mesjes kunnen een vorkje aan de punt hebben maar dat is geen vaste regel. Tomaten bewerken met een koksmes zou ook een mogelijkheid zijn. Alleen moet deze wel erg scherp zijn wilt het mesblad door die taaie tomaten schil pakken. Het mesje heeft fijne kartels waardoor het zonder moeite en zonder beschadigingen door de schil snijdt.

We kijken uit naar je idee├źn

Laat een reactie achter

Voor keukenmessen tot keukenapparatuur
Logo