Toyama Iron-Clad 210 mm Nakiri

Bron

Beschrijving
Nog een die gewoon in de la zit. Tweede eigenaar. Lemmet is gepolijst door de eerste eigenaar. Een jaar of wat licht door mij gebruikt. Een keer geslepen. Patina verwijderd met roestgommen en Simichrome. Je kunt zien dat er aan één kant van het mes pitjes lijken te zitten. De eerste eigenaar zei dat het zo van Toyama kwam en heel normaal is en voor de hele tijd dat ik het heb, is het mes niet veranderd, dus het lijkt helemaal in orde.

Aanpassingen aan het lemmet: aangepaste handgreep…

Toyama Iron-Clad 210mm Nakiri

Bron

Een keukenmes kopen dat voor de meeste klussen inzetbaar is? Het koksmes bied je het beste. Snijden met een glad lemmet brengt de minst mogelijke trauma aan groenten, fruit, vlees en vis. Elke keuken heeft op z’n minst een koksmes nodig. Doe er zuinig mee door het keukenmes voor gebruik eerst aan te zetten met een aanzetstaal en stop het niet in de vaatwasser.

Tags:

We kijken uit naar je ideeën

      Laat een reactie achter

      Voor keukenmessen tot keukenapparatuur
      Logo