Tonijn Eiersalade

Bron

Erg groot is het tomatenmesje niet, het is een klein maar fijn mesje. Het mespunt is bij meerdere modellen tomatenmessen gevorkt, dit is om de plakjes tomaat makkelijk op te pakken. Een tomaat valt tevens met een glad lemmet te snijden waaronder een koksmes. Alleen moet deze wel erg scherp zijn wilt het mesblad door die taaie tomaten schil pakken. Het tomatenmes bezit fijne kartels waardoor het zonder moeite en zonder rafelen door de schil snijdt.

Tonijn-eiersalade is mijn favoriete eiwitrijke lunch als ik snel iets nodig heb – het duurt ongeveer 15 minuten om te maken en kan van tevoren worden klaargemaakt.

Tonijn Ei Salade
Tonijn Ei Salade

Ik ben altijd op zoek naar manieren om meer eiwitten te eten gedurende de dag, en deze makkelijke lunch is een heerlijke manier om dat te doen! Dit tonijnsalade recept is een kruising tussen tonijnsalade en eiersalade. Deze makkelijke lunch is glutenvrij, zuivelvrij, geheel30 en koolhydraatarm. Ik hou de salade graag simpel, alleen hardgekookte eieren , tonijn en mayo, maar je kunt meer ingrediënten toevoegen, zoals bleekselderij of Dijon-mosterd. Voor meer vergelijkbare recepten, probeer deze klassieke eiersalade , eiersalade met laag eigeel en mayo-loze tonijnpastasalade .

(meer…)

Het bericht Tonijn Ei Salade verscheen eerst op Skinnytaste .

Tags:

Voor keukenmessen tot keukenapparatuur
Logo