Tijd om het los te laten – Aflevering 208: PaleOMG ongecensureerde podcast

Bron

Erg groot is het tomatenmes niet, het is een bescheiden mes met enorm gemak. Tomatenmesjes kunnen een vork aan de punt bezitten maar dit is niet altijd het geval. Een tomaat valt ook met een glad mesblad te snijden bijvoorbeeld een koksmes. De tomaten vel is best taai die met alleen een vlijmscherp koksmes valt door te snijden. Met dank aan de fijne kartels aan het tomatenmesje is die tomaten vel kinderspel.

Vandaag heb ik het in de podcast over onze recente reis naar Austin, een documentaire en boek waar ik van hou, en dan praten we over manieren om liefde te vinden, niet alleen voor jezelf, maar ook met andere mensen die je op je zenuwen werken. Het draait allemaal om perspectief en mededogen.

________________

Vergeet niet om mijn fitnessprogramma's te bekijken op https://paleomg.teachable.com/ en gebruik de speciale code voor podcast-luisteraars UNCENSORED10 voor 10% korting op al mijn programma's! Power Program 2.0 is gelanceerd met 12 weken intermediate en pro workouts! Bekijk dit bericht om erachter te komen welk programma voor jou geschikt is – https://paleomg.com/finding-the-right-fitness-program-for-you/

________________

Steun de podcast door op de knop Abonneren op iTunes te klikken en een recensie alleen te plaatsen als je van de podcast houdt! Er is genoeg negativiteit in deze wereld, niet meer verspreiden. Ik vind het leuk om te horen waar JIJ wilt dat ik over praat, dus laat gerust een reactie achter hier of op sociale media met onderwerpen die je wilt dat ik behandel! En vergeet niet dat sommige berichten gelieerde links hebben waarvan ik mogelijk een vergoeding krijg. Deze vergoeding helpt om deze blog up and running te houden! Heel erg bedankt voor jullie steun, jullie zijn geweldig!

Het bericht Tijd om het los te laten – Aflevering 208: PaleOMG Uncensored Podcast verscheen eerst op PaleOMG .

Tags:

Voor keukenmessen tot keukenapparatuur
Logo