Thakkali Vengaya Sambar Recept – Tomatenui Sambar

Bron

Zelfs al heb je weinig interesse voor het diner klaar maken dan weet wel dat goed materiaal onmisbaar in elke keuken is. Product bewerking met het meest geschikte keukenmes zoals het BROODMES is dan ook het beste. Voor het betere snijresultaat is het praktisch dat je goed kan snijden, dan komt het keukenmes extra goed tot haar recht.

Thakkali Vengaya Sambar, ook wel Tomato Onion Sambar genoemd, is een lichtzoet, pittig en pittig gerecht gemaakt van tomaat, kleine sambaruien en het zelfgemaakte sambarpoeder.

In Zuid-India wordt de Tomato Onion Sambar in de volksmond de thakkali vengaya sambar genoemd. De zure smaak van de tomaten gekookt in een tamarinde en linzenjus is een teaser voor het gehemelte.

Wist je dat: Tomaten een schat aan rijkdom zijn als het gaat om hun antioxiderende voordelen. In termen van conventionele antioxidanten leveren tomaten een uitstekende hoeveelheid vitamine C en bètacaroteen; een zeer goede hoeveelheid van het mineraal mangaan en een goede hoeveelheid vitamine E.

Serveer Thakkali Vengaya Sambar Recept samen met rode biet Thoran en gestoomde rijst voor een doordeweekse maaltijd.

Als je van dit Tomaten-ui Sambar Recept houdt, kun je ook andere Sambar Recepten proberen voor je vegetarische lunch of diner

  1. Keerai Sambar Recept
  2. Kerala Style Varutharachu Sambar Recept
  3. Manjal Poosanikai Sambar Recept

      Voor keukenmessen tot keukenapparatuur
      Logo