Thaise Curry Potsticker Ramen

Bron

Erg significant is het tomatenmes niet, het is een bescheiden mes met groot gemak. Het uiteinde is bij meerdere modellen tomatenmesjes gevorkt, dit maakt het oppakken van tomaten plakjes makkelijker. Wil je tomaten met een koksmes snijden zal dit ook een mogelijkheid zijn. De tomaten vel is best taai waardoor dit alleen met een enorm scherp koksmes gaat lukken. Het tomatenmesje heeft fijne kartels waardoor het probleemloos en zonder pletten door de schil snijdt.

Ik moet vaker reizen omdat de recepten die ik heb gemaakt sinds ik thuiskwam VUUR zijn! En ik weet dat dat vol van mezelf klinkt, maar het kan me niet schelen. Ik probeer momenteel het idee te doorbreken dat wij (meestal voor vrouwen) niet trots kunnen zijn op zichzelf, trots op wat ze hebben gedaan en trots op wie ze zijn. Dus in plaats van te proberen 'nederig' of 'bescheiden' te zijn als ik over mezelf praat, ga ik zeggen hoe ik me voel. En ik voel me GOED bij dit recept. Ik heb onlangs deze glutenvrije kippenpotstickers gevonden en ik ben verliefd geworden. Ze zijn absoluut FANTASTISCH! Eet ze met wat dipsaus, eet ze als maaltijd of gewoon als bijgerecht, of dip die kleine sukkels in wat ramen. Het enige waar ik de laatste tijd naar hunkerde zijn ramen, maar ik ben teleurgesteld, dus besloot ik er zelf een te maken met mijn eigen Thaise draai eraan. Volgende… miso ramen. IK HOU ZO VEEL VAN RAMEN!

PaleOMG Thaise Curry Potsticker Ramen

PaleOMG Thaise Curry Potsticker Ramen

Dit gerecht is gemaakt met drie belangrijke ingrediënten:

 • glutenvrije kippenpotstickers (we hebben dit al meegemaakt … deze heb je NODIG in je leven)
 • citroengras runderbottenbouillon (om toe te voegen want je bent geen gebrek aan smaak bitch)
 • glutenvrije ramennoedels (dit zijn de beste GF-noedels die ik heb gevonden voor soepen en noedelgerechten)

Ik voeg ook graag mijn favoriete currypasta toe , omdat de smaak van currypasta het verschil maakt. EN chili crunc h op de top voor add textuur en smaak. Als je nog nooit hebt het hoofd van chili crunc h , kunt u allerlei verschillende merken te vinden die er zijn met verschillende kruiden niveaus. Degene die ik heb gekoppeld is een super mild kruidenniveau, dus als je liever je gezicht in brand steekt, is deze misschien niet voor jou. Ik hou van mijn ramen niet te pittig en meer vol met smaken zoals citroengras en limoenblaadjes. Gewoon een persoonlijke voorkeur, maar je kunt altijd pittige chili crunch en sriracha toevoegen om het wat pittiger te maken. Of je kunt het recept maken zoals het is en je smaakpapillen laten prikkelen. Vertrouw me gewoon.

PaleOMG Thaise Curry Potsticker Ramen

PaleOMG Thaise Curry Potsticker Ramen

Er komen nog meer leuke recepten aan… als ik de tijd maar kan vinden. Ik ben momenteel in de crunch-modus en probeer mijn Align Beginner 3x/week fitnessprogramma af te ronden. Het programma start op vrijdag 22 oktober, dat is volgende week, dus ik ben momenteel bezig met het afronden van alle programmering en al het filmen. Maar ik heb volgende week ook een korte trip naar Phoenix en dit weekend mijn schoonmoeder in de stad. Hebben we het gewoon altijd druk voor de rest van ons leven of wordt het op een dag rustiger? Op dit moment voelt het alleen maar alsof het drukker gaat worden, vooral als we kinderen hebben. Kan ik potsticker ramen maken als die dag komt? Ik hoop het echt. Tot die tijd plaats ik nog een boodschappenbestelling en laat ik meer van deze potstickers bezorgen. Mijn beste leven leiden, hoe druk het ook is.

PaleOMG Thaise Curry Potsticker Ramen

Afdrukken

Thaise Curry Potsticker Ramen

 • Auteur: juli
 • Voorbereidingstijd: 10 minuten
 • Kooktijd: 35 minuten
 • Totale tijd: 45 minuten
 • Opbrengst: 4-5 porties
Ingrediënten
 • 2 eetlepels avocado-olie, verdeeld
 • 1 gele ui, gesnipperd
 • 12oz shiitake-paddenstoelen, in plakjes
 • 3 teentjes knoflook, in dunne plakjes
 • 1 theelepel paddenstoelenpoeder
 • 1/2 theelepel zout
 • 10oz glutenvrije kippenpotstickers (~9 potstickers)
 • 48oz runderbottenbouillon van citroengras *
 • 1/4 kop rijstazijn
 • 1 eetlepel rode currypasta
 • 14oz volle kokosmelk
 • 4 limoenblaadjes (voeg wat limoenrasp toe als je geen limoenblaadjes kunt vinden)
 • 5oz glutenvrije ramen noodles (2 noedelcakes)
 • 4 kopjes spinazie
 • 2 eetlepels glutenvrije sojasaus of coconut aminos
 • 1 eetlepel vissaus
 • gesneden groene uien, voor garnering
 • grof gehakte koriander, voor garnering
 • chili crunch , voor garnering
instructies:
 1. Zet een soeppan op middelhoog vuur. Voeg 1 eetlepel avocado-olie toe samen met de ui en champignons en bak 5 minuten. Voeg vervolgens knoflookteentjes, champignonpoeder en zout toe en bak nog 5 minuten.
 2. Terwijl de groenten koken, plaats je een grote pan met antiaanbaklaag op middelhoog vuur. Voeg 1 eetlepel avocado-olie toe samen met 1/2 kopje water**. Plaats potstickers in de pan en dek af. Kook 8-12 minuten, of tot het water is verdampt en de onderkant van de potstickers goudbruin zijn. Eenmaal gaar, haal van het vuur en zet opzij voor later.
 3. Terwijl de potstickers koken, voeg je bouillon, azijn, currypasta, kokosmelk en limoenblaadjes toe aan de pot met de gebakken groenten. Meng tot gecombineerd, zet hoog op hoog en breng aan de kook. Voeg de ramennoedels toe en kook 6-8 minuten, gebruik een vork of tang om de noedels uit elkaar te trekken terwijl ze koken (controleer elke 2 minuten of zo). Zodra de noedels al dente zijn, haal ze van het vuur en verwijder ze tot limoenblad en gooi ze weg. Voeg als laatste de spinazie, glutenvrije sojasaus, saus en vissaus toe. Mix tot de spinazie geslonken is.
 4. Voeg potstickers toe aan de ramen om weer door te verwarmen en garneer met groene uien, koriander en chili crunch, voor het opdienen.
Opmerkingen:

*Je kunt altijd een normale kippen- of runderbouillon gebruiken, ik hou gewoon van de toegevoegde smaak van het citroengras voor de ramen

**Deze aanwijzingen kunnen variëren, afhankelijk van het merk potstickers dat u gebruikt

Heb je dit recept gemaakt?

Deel een foto en tag ons – we kunnen niet wachten om te zien wat je hebt gemaakt!

PaleOMG Thaise Curry Potsticker Ramen

Wat heb ik gebruikt om dit recept te maken:

Schakel uw JavaScript in om inhoud te bekijken

PaleOMG Thaise Curry Potsticker Ramen

________________

Dit vind je misschien ook leuk:

Instant Pot Varkensvlees Ramen

Thaise Curry Gehaktballen

Makkelijke Aziatische roerbaknoedels

Rode Thaise Curry Gnocchi

Thaise Curry Cashewnoten

____________

Klik hier om al mijn PaleOMG-recepten in uw maaltijdplanner te krijgen met echte plannen !

Dit bericht bevat enkele gelieerde links en ik krijg mogelijk een vergoeding, maar alle meningen zijn van mijzelf. Deze vergoeding helpt bij de kosten om deze blog draaiende te houden! Bedankt voor al je hulp!

Het bericht Thaise Curry Potsticker Ramen verscheen eerst op PaleOMG .

Voor keukenmessen tot keukenapparatuur
Logo