Thais gebakken kipsaté recept met Thaise pindasaus

Bron

Met aanbiedingen uit de supermarkt werken is fantastisch, bijvoorbeeld andere technieken uitproberen en hier met het gezin van genieten. Het is ook fantastisch om te doen, de variaties zijn onbeperkt en je gaat achter andere smaken komen. Vis pocheren is ook iets om helemaal in op te gaan. Je ruikt wat er zometeen op tafel komt al voordat je de keuken in komt. Dan de kruiden goed fijn snijden met een koksmes om over je gerecht te strooien. Staat het koks hart al open?

Een van de meest populaire Aziatische hapjes, Thai Baked Chicken Satay Recept, onze versie is een gebakken versie.

Gemarineerd in rijke, diepe smaken van knoflook en citroengras en kokosmelk, kan deze kip worden gebakken in een koekenpan of gegrild op een barbecue of gebakken in een oven zoals we in dit recept hebben.

Pindasaus kan van tevoren worden bereid en kan worden gekoeld en indien nodig gebruikt. Hoewel dit recept een gebakken versie van kip is, kunt u uw kip grillen voor een rokerige smaak.

Serveer Thais Baked Chicken Satay Recept met Thaise Pindasaus samen met Thai Green Curry met Chicken en Thai Jasmine Sticky Rice Recept voor uw weekendmaaltijd.

Als je van dit recept houdt, kun je ook andere Thaise recepten proberen, zoals

  1. Thaise gele kip curry recept
  2. Vegetarisch Thais recept voor rode curry
  3. Vegetarisch Pad Thai Recept

Voor keukenmessen tot keukenapparatuur
Logo