TF Wit 1 Staalprobleem

Bron

Ik ben een Teppanyaki-chef, ik gebruik een Teryasua Fujiwara Nashiji White 1 Petty als mijn garnalenmes (en een Takeda NAS-santoku als mijn belangrijkste Hibachi-mes) en ik heb VEEL microchips aan de rand gehad.

Ik heb het nu twee keer door een volledige progressie gebracht – het wordt supersnel geslepen en ik slijp het niet verder dan 5k (wat is het punt op Hibachi-messen) en het heeft geen zichtbare chips tenzij je de rand voelt of vergroot het.

Heeft iemand anders dit probleem gehad met TF's White Steel #1? De Takeda is…

TF White 1 Steel probleem

Bron

Je huidige broodmes daar valt niet langer meer mee brood te snijden? Wij van keukengerijk.nl weten wat jij nodig hebt. Kijk eens naar dit broodmes, deze mag toch wel in jouw messenset worden toegevoegd. Er zijn geen croissants meer die zullen pletten of kruimelen met dit schatje.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Voor keukenmessen tot keukenapparatuur
Logo