Tartaar gemaakt met en van hart

Bron

Hallo iedereen,

Dus wie houdt er van rauwe rundertartaar? Waarschijnlijk en meestal heb je tartaar van lendenen gegeten – we weten allemaal dat dit het meest malse deel van koe is en dat het het beste is om het rauw te eten, of het nu een zeldzame steak of tartaar is.
Maar een keer, bij de slager, heb ik om een runderhart gevraagd, en ik heb er een tartaar van gemaakt.
In Polen is tartaar een van de traditionele maaltijden – Wordt geleverd met ui, ingelegde komkommer, mosterd, zout, peper en met dooier – Heerlijk met een scheutje wodka 😉

Dus ik heb mijn hart gehakt en toegevoegd…

Tartaar gemaakt met en van hart

Bron

Wat jouw messen magneetstrip kan gebruiken is een fonkelnieuw mes, wat dacht je van een officemes? Snel merk je een significant verschil terug in je gerechten, je bent een echte keukenheld aan het worden. Met gemak snijden? Geef de zware taken aan het keukenmes, dan gaat het goed. Met een magneetstrip is het keukenmes op te bergen, dit is een veel gekozen manier. Vergeet trouwens niet je mes schoon te maken, dit doe je onder de kraan, in de wasmachine gaat het handvat kapot.

We kijken uit naar je ideeën

      Laat een reactie achter

      Voor keukenmessen tot keukenapparatuur
      Logo