Taco's met zwarte bonen

Bron

Een broodmes kopen? Vanzelfsprekend kijk je het eerst op keukengerijk.nl de expert in alle keukenmessen. Zie dit dit broodmes, zoiets moois hoort toch in jouw keuken thuis. Met broodmessen als deze zal kruimelen en plat drukken in het verleden behoren.

Hé, jij kleine schattige pompoenkont! We moesten afstand nemen van perzikkonten omdat mensen zo geobsedeerd zijn door de herfst om te beginnen. Ik heb het al eerder gezegd en ik zeg het nog een keer … de herfst kan naar de hel gaan. Recht naar de hel. Omdat je weet wat vallen betekent? Herfst betekent dat de winter eraan komt. En als we iets hebben geleerd van Game of Thrones, is het dat de winter een SLECHT iets is. Heel slecht. En omdat we er nog steeds niet achter zijn waar we gaan wonen zonder koud weer, zitten we eraan vast. Ik weet niet precies hoe dit hele gesprek tot stand is gekomen, omdat ik meer zo geïnteresseerd was om je te vertellen over deze zachte bonentaco's, maar hier zijn we dan. Als je een gek bent die van de herfst houdt, oftewel 90% van de bevolking, moet je ook van wat troostmaaltijd houden. Dus hier gaan jullie, herfstliefhebbers! Het is geen latte met pompoenkruiden, maar het is een maaltijd die je veel meer voeding geeft. En dat is wat je zoekt, toch? RECHTSAF?!

Ik ben zo saai.

PaleOMG Bonentaco's met twee ingrediënten

PaleOMG Bonentaco's met twee ingrediënten

Als je een OG PaleOMG-volger bent, hoef ik dit niet tegen je te herhalen. Maar als je hier nieuw bent en je afvraagt hoe bonen en kaas paleo zijn… nou dat zijn ze niet!! MAAR nadat ik meer dan 10 jaar paleo was en ontdekte dat veel van mijn gezondheidsproblemen voortkwamen uit het gebrek aan oplosbare vezels in mijn dieet, kwamen bonen in mijn leven en veranderden alles. Dus tegenwoordig deel ik gewoon elk recept dat me enthousiast maakt over het leven. En deze kleine zachte taco's zijn precies het kaartje. Ze zijn makkelijk te maken, zoooo waanzinnig lekker, en ze zijn zelfs helemaal koud heerlijk. Ik hou van ze voor ontbijt, lunch en diner. Maar ik ben ook dol op alles, van ontbijt, lunch en diner … zolang het maar bonen bevat, dus ik ben een beetje bevooroordeeld.

PaleOMG Bonentaco's met twee ingrediënten

Over gezondheid gesproken, ik had net mijn eerste afspraak met een functionele arts! Na JAREN niet naar de dokter te zijn geweest omdat ik in het verleden zo in de steek was gelaten, vond ik eindelijk een praktijk waar ik echt een band mee had. Ik ben zo opgewonden om te gaan graven in wat er in mijn lichaam aan de hand is, op cellulair niveau te werken om niet alleen mijn gezondste leven te leiden, maar tegelijkertijd het verouderingsproces te vertragen, en te zien hoeveel ik kan BLIJVEN! Ik ben al een persoon die zich elke dag echt energiek en gezond voelt, maar er is altijd ruimte voor verbetering op alle gebieden van het leven. Ik kan niet wachten om de resultaten van mijn tests terug te krijgen en erachter te komen wat er aan de hand is. Lichamen zijn zo verdomd cool en ik kan niet wachten om te zien welk verhaal de mijne vertelt! Hoe dan ook, je zou hier minder om geven en wilde gewoon een recept voor deze sexy uitziende taco's, dus excuses. Eet op, liefhebbers van pompoenherfst.

PaleOMG Bonentaco's met twee ingrediënten

Afdrukken

Zachte zwarte bonen taco's

 • Auteur: juli
 • Voorbereidingstijd: 5 minuten
 • Kooktijd: 15 minuten
 • Totale tijd: 20 minuten
 • Opbrengst: 5-6 porties
Ingrediënten
 • 14oz kan zwarte bonen , ongezouten, uitgelekt
 • 1-2 eetlepels bottenbouillon
 • 1/2 theelepel komijn
 • 1/2 theelepel knoflookpoeder
 • 1/2 theelepel chilipoeder
 • 1/2 theelepel zout
 • 5-6 graanvrije tortilla's
 • 1/2 kop geraspte geitenkaas (of zuivelvrij alternatief )
instructies:
 1. Doe zwart in een blender en mix tot een gladde massa. Voeg een beetje bottenbouillon toe, samen met komijn, knoflookpoeder, chilipoeder en zout. Mix tot een gladde massa met nog wat dikte – oftewel je wilt geen bonensoep.
 2. Zet een pan met antiaanbaklaag op middelhoog vuur. Spuit een beetje avocadospray in, doe een klein beetje geraspte kaas in de pan en leg de tortilla erop. Voeg 2-3 eetlepels van het zwarte bonenmengsel toe aan de tortilla en spreid uit, laat 1/4 inch rond de rand van de tortilla. Leg bovenop de bonen een snuifje kaas. Laat de tortilla 1-2 minuten koken en gebruik dan een spatel om hem dubbel te vouwen. Laat ongeveer 3 minuten koken voordat u het uit de pan haalt en op een snijplank zet om af te koelen. Herhaal met de rest van de tortilla's en zwarte bonen. Laat een paar minuten afkoelen voordat je het aansnijdt en serveer dan met je favoriete hete saus ernaast! Het is zo makkelijk!

Heb je dit recept gemaakt?

Deel een foto en tag ons – we kunnen niet wachten om te zien wat je hebt gemaakt!

PaleOMG Bonentaco's met twee ingrediënten

Wat heb ik gebruikt om dit recept te maken:

Schakel uw JavaScript in om inhoud te bekijken

PaleOMG Bonentaco's met twee ingrediënten

______________

Dit vind je misschien ook leuk:

Zwarte Bonen Burgers

Instant Pot Cubaanse Zwarte Bonen

3 Bonen Chili

Brownie van zwarte bonen

Gestoofde Bonen

____________

Klik hier om al mijn PaleOMG-recepten in uw maaltijdplanner te krijgen met echte plannen !

Dit bericht bevat enkele gelieerde links en ik krijg mogelijk een vergoeding, maar alle meningen zijn van mijzelf. Deze vergoeding helpt bij de kosten om deze blog draaiende te houden! Bedankt voor al je hulp!

Het bericht Taco's met zwarte bonen verscheen eerst op PaleOMG .

Tags:

   Voor keukenmessen tot keukenapparatuur
   Logo