Taboe-onderwerpen – Aflevering 217: PaleOMG ongecensureerde podcast

Bron

Hoge kwaliteit keukengerei is iets dat je de meeste kans van slagen geeft, zelfs als je voor je eentje in de keuken staat. Elk keukenmes heeft zo z’n eigenschap, neem bijvoorbeeld het kaasmes dit snijdt deze productgroep als de beste. Voor het betere snijresultaat is leren snijden wel zo handig, dan komt het mes extra goed tot haar recht.

In de aflevering van deze week draait het allemaal om die pittige gesprekken die voor onze samenleving een beetje taboe voelen. Maar persoonlijk wil ik leven in een samenleving waar we vragen mogen stellen, buiten de kaders mogen denken, de wereld door een andere lens mogen zien. Dus in plaats van in de schaduw te leven, ben ik hier om over die dingen te praten. En ik hoop dat jij dat ook zult doen!

________________

Vergeet niet om mijn fitnessprogramma's te bekijken op https://paleomg.teachable.com/ en gebruik de speciale code voor podcast-luisteraars UNCENSORED10 voor 10% korting op al mijn programma's! Power Program 2.0 is gelanceerd met 12 weken intermediate en pro workouts! Bekijk dit bericht om erachter te komen welk programma voor jou geschikt is – https://paleomg.com/finding-the-right-fitness-program-for-you/

________________

Steun de podcast door op de knop Abonneren op iTunes te klikken en een recensie alleen te plaatsen als je van de podcast houdt! Er is genoeg negativiteit in deze wereld, niet meer verspreiden. Ik vind het leuk om te horen waar JIJ wilt dat ik over praat, dus laat gerust een reactie achter hier of op sociale media met onderwerpen waarvan je wilt dat ik ze behandel! En vergeet niet dat sommige berichten gelieerde links hebben waarvan ik mogelijk een vergoeding krijg. Deze vergoeding helpt om deze blog up and running te houden! Heel erg bedankt voor jullie steun, jullie zijn geweldig!

De post Taboo Topics – Episode 217: PaleOMG Uncensored Podcast verscheen eerst op PaleOMG .

Tags:

      Voor keukenmessen tot keukenapparatuur
      Logo