Szechuan Vegetarische Gebakken Rijst

Bron

Het keukenmes dat bijna elke klus kan klaren is het koksmes. Snijden met een glad mesblad zorgt voor een stuk minder trauma aan het product. Hou je van een goed gesneden product dan hou je van het koksmes. Doe er zuinig mee door het keukenmes voor gebruik eerst met een aanzetstaal aan te zetten en was met de hand schoon.

Vegetarisch gebakken rijstrecept in Szechuan-stijl is een van de hoofdmaaltijden in de regio Sichuan (China). De rijst wordt traditioneel gemengd met de beschikbare lokale groenten en vervolgens gemengd met de authentieke Sichuan-chili-olie die is gemaakt van Sichuan-pepers. Het gerecht bestaat ook uit Sichuan-chilisaus. Dus het gerecht als geheel zelf is erg pittig en vertegenwoordigt de smaak van die regio.

Wist je dat: Pure Olijfolie rijk is aan enkelvoudig onverzadigde vetten, dat is je goede cholesterol. Het helpt bij het verlagen van uw risico op hartaandoeningen. Het kan zelfs de insulinespiegels ten goede komen, waardoor uw risico op diabetes type 2 mogelijk wordt verlaagd.

Serveer uw Sichuan Fried Rice warm vergezeld van een lunchmaaltijd.

Als u op zoek bent naar meer recepten voor gebakken rijst, zijn hier enkele:

  1. Verbrande Knoflook Kip Gebakken Rijst Recept
  2. Snel Bloemkool Gebakken Rijst Recept
  3. Tofu Gebakken Rijst Recept

Voor keukenmessen tot keukenapparatuur
Logo