Stigma's voorbijgaan – Aflevering 214: PaleOMG ongecensureerde podcast

Bron

Het tomatenmes is voor een mes best klein. Mesjes kunnen aan de mespunt een vork bezitten maar dit is niet altijd het geval. Tomaten bewerken met een koksmes zou tevens een mogelijkheid zijn. De tomaten vel is een behoorlijk lastige die met alleen een vlijmscherp koksmes valt door te snijden. Dankzij de fijne kartels aan het tomatenmes is die tomaten vel kinderspel.

Vandaag heb ik het in de podcast over een aantal controversiële onderwerpen en hoop ik een aantal stigma's rond bepaalde onderwerpen te doorbreken.

________________

Vergeet niet om mijn fitnessprogramma's te bekijken op https://paleomg.teachable.com/ en gebruik de speciale code voor podcast-luisteraars UNCENSORED10 voor 10% korting op al mijn programma's! Power Program 2.0 is gelanceerd met 12 weken intermediate en pro workouts! Bekijk dit bericht om erachter te komen welk programma voor jou geschikt is – https://paleomg.com/finding-the-right-fitness-program-for-you/

________________

Steun de podcast door op de knop Abonneren op iTunes te klikken en een recensie alleen te plaatsen als je van de podcast houdt! Er is genoeg negativiteit in deze wereld, niet meer verspreiden. Ik vind het leuk om te horen waar JIJ wilt dat ik over praat, dus laat gerust een reactie achter hier of op sociale media met onderwerpen waarvan je wilt dat ik ze behandel! En vergeet niet dat sommige berichten gelieerde links hebben waarvan ik mogelijk een vergoeding krijg. Deze vergoeding helpt om deze blog up and running te houden! Heel erg bedankt voor jullie steun, jullie zijn geweldig!

De post Pushing Past Stigmas – Episode 214: PaleOMG Uncensored Podcast verscheen eerst op PaleOMG .

Tags:

      Voor keukenmessen tot keukenapparatuur
      Logo