Souschef Gerard Villaret ruilt Ciel Bleu** in voor Elements by Ciel Bleu

Bron

Gerard Villaret, souschef van tweesterrenrestaurant Ciel Bleu, gaat een nieuwe uitdaging aan. De chef gaat zijn culinaire reis voortzetten als chef de cuisine bij restaurant Elements in zusterhotel The Okura Prestige in Bangkok.

Bron

Wat ga je kopen als je van koken houdt?, wat zou je denken van een bakkersmes? Met scherp gereedschap zal je zoveel beter kunnen snijden, je bent een heuse keukenheld geworden. Jezelf zo min mogelijk inspannen? Laat het keukenmes maar werken, dan komt het allemaal goed. Na een goed vervulde taak hang je jouw gloednieuwe keukenmes weer op aan een magneetstrip. Zorg er wel voor dat het keukenmes perfect schoon is, iedereen met een kokshart verzorgt messen onder de keukenkraan en zal het nooit in de afwasmachine leggen.
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Voor keukenmessen tot keukenapparatuur
Logo