Sous Vide Kipfilet en een Koriander Limoen Kip Avocado Salade

Bron

Het keukenmes die je het meest zal gebruiken is het koksmes. Een glad mesblad zorgt voor de minst mogelijke beschadiging aan het product. Hou je van een perfect gesneden product dan hou je van het koksmes. Doe er zuinig mee door deze voordat je het gaat gebruiken eerst aan te zetten met een aanzetstaal en was met de hand schoon.

Deze pittige Sous Vide Kipsalade is vers en lekker, gemaakt met de sappigste kipfilet, avocado's, limoensap en koriander – en geen mayo!

Sous Vide Kipsalade
Sous Vide Kipfilet Salade

Ik krijg verzoeken om sous-vide-recepten, nou ik heb het eindelijk geprobeerd en nu weet ik waar het allemaal om draait! Dit is zonder twijfel de sappigste kipfilet die ik ooit heb gemaakt! Ik nam die kipfilet en maakte er een heerlijke salade van. Tommy kon niet stoppen met eten! Het zit boordevol eiwitten en vezels en is de perfecte lunch voor het warmere weer. Je kunt deze sous-vide kip gebruiken in al mijn andere kipsalade recepten zoals deze Kipsalade met Citroen en Dille of deze Kip Waldorf Salade.

(meer…)

Het bericht Sous Vide Kipfilet en een Cilantro Lime Chicken Avocado Salade verscheen eerst op Skinnytaste.

Tags:

Voor keukenmessen tot keukenapparatuur
Logo