Snel en gemakkelijk stokbroodpizza

Bron

Dit fileermes bevat een geweldig lang slank en vooral flexibel lemmet om zo dicht mogelijk langs bot te snijden. De scherpte is aanzienlijk, allemaal bij elkaar opgeteld zorgt het fileermes voor minder verlies van het product. Onze fileermessen voegen een prima meerwaarde aan ieders messenset.

Stokbroodpizza is snel, gemakkelijk EN heerlijk! Gegarneerd met al je favoriete dingen, levert deze eenvoudige pizza een geweldige smaak! Het is zeker een winnaar!

Ik hou van simpele recepten die niet beknibbelen op smaak! Deze pizza is knapperig en cheesy en heeft helemaal die lekkere, diepe Italiaanse smaak! Het is ZOO GOED. Voeg een pastasalade , wat lekkere limonade en deze heerlijke cupcakes toe en je hebt een volledige maaltijd!

Slices of French bread pizza. Eenvoudige Franse Broodpizza

Als ik één maaltijd zou kunnen kiezen die ik CONSTANT keer op keer ga eten, dan is dit het wel! Deze maaltijd is absoluut heerlijk! Ik kan het in minder dan 10 minuten maken en mijn kinderen zijn er dol op. Ik bedoel, ze zijn er echt dol op. En ik ook! We kunnen al onze eigen toppings toevoegen, waardoor het elke keer dat we het eten anders is. Sterker nog, dat omschakelen is misschien wel mijn favoriete onderdeel. Het zorgt ervoor dat mijn kinderen nieuwe dingen proberen en dan gaan ze er nog meer van houden! We hebben olijven, ananas, paprika, kip, worst, pepperoni, salami, spek en nog veel meer gebruikt! En het gebruik van deze eenvoudige zelfgemaakte pizzasaus brengt het echt naar een hoger niveau!

De mogelijkheden voor deze pizza zijn eindeloos! En dat niet alleen, ik vind het ook geweldig dat ik geen tijd hoef te besteden aan het maken van de korst! Ik koop gewoon een stokbrood in de winkel, snijd het in stukken en daar gaan we. Ik bedoel op dagen dat ik ECHT ambitieus ben, heb ik mijn eigen stokbrood gekookt. Maar dat hoef je zeker niet te doen! Deze maaltijd maakt ook fantastische restjes die we de volgende dag graag opeten als lunch! Ik kan serieus geen genoeg krijgen van deze gemakkelijke maaltijd. Probeer het! Ik weet dat we het allemaal zo druk hebben, dus dit is een geweldige optie voor die avonden onderweg!

Wat heb ik nodig om stokbroodpizza te maken?

Wees klaar om versteld te staan! Deze ingrediëntenlijst is zo makkelijk! Niet alleen dat, maar het is zo eenvoudig om je toppings uit te wisselen met wat je bij de hand hebt! Het wordt lekker EN uniek! Zie de receptenkaart hieronder voor een lijst met exacte ingrediëntenmetingen.

  • Stokbrood : Slechts één brood is alles wat je nodig hebt! Dit scheelt je ZO veel tijd omdat je geen pizzabodem hoeft te maken!
  • H omemade pizzasaus : je kunt in de winkel gekochte pizzasaus gebruiken, maar ik raad je ten zeerste aan om deze saus te maken! Het is heel gemakkelijk! Bovendien brengt het die lekkere Italiaanse kruiden en smaken met zich mee!
  • Mozzarella kaas : Zonder kaas geen heerlijke pizza!
  • Optionele toppings: Pepperoni, olijven, tomaten, basilicum

Hoe maak je stokbroodpizza?

Als je dacht dat de lijst met ingrediënten eenvoudig was, zijn de instructies om dit te maken nog eenvoudiger! Het duurt slechts 3 eenvoudige stappen en dan heb je een heerlijke maaltijd klaar om te eten! Het water loopt me in de mond als ik eraan denk!

  1. Voorbereiden en snijden: Verwarm de oven voor op 425 graden. Snijd het brood in de lengte doormidden. Leg het brood op een bakplaat.
  2. Saus, kaas en toppings toevoegen: Verdeel gelijkmatig met de pizzasaus, bestrooi met kaas en favoriete toppings.
  3. Bakken en serveren : Bak gedurende 12-15 minuten of tot het is opgewarmd en de kaas is gesmolten. Snijd en serveer.

4 pictures showing steps on how to make a French bread pizza.

Hoe u uw pizza kunt aanpassen

Als je op zoek bent naar manieren om een aantal eenvoudige recepten af te wisselen, dan is dit zeker de plek waar je moet zijn! Deze stokbroodpizza's kunnen elke keer dat je ze serveert anders zijn! Dat is precies waarom ik het koken ervan zo kan rechtvaardigen… Het is elke keer weer een nieuw recept! Hier zijn een paar ideeën voor jou!

  • Toppings: Dit is de makkelijkste manier om dit zelf te maken! Probeer verschillende soorten vlees zoals ham, salami, kip of worst! Voeg vervolgens uw favoriete fruit en groenten uit uw tuin toe! Ik ben vooral dol op groene uien, paprika's, ananas, tomaten, echt alles wat ik bij de hand heb! Mix en match wat je elke keer weer in elkaar zet!
  • Saus: Als je echt van smaak wilt veranderen, is de saus een gemakkelijke manier om dat te doen! Probeer deze Alfredo-saus eens met wat geraspte kaas en kip, groene uien en tomaten! Of probeer deze bbq-saus eens met wat kaas en garneer met wat kip, spek en gesnipperde rode ui!

2 loaves of French bread pizza with different toppings.

Restjes bewaren

Met deze stokbroodpizza's maak je de lekkerste restjes! Mijn kinderen vinden het heerlijk om ze de volgende dag als lunch te eten! Je zou zelfs een extra kunnen maken en het diner voor morgen klaar hebben staan.

  • In de koelkast bewaren: Als je pizza eenmaal is afgekoeld, bewaar hem dan in een luchtdichte verpakking of een grote ritssluitingszak. Het kan 3-4 dagen in uw koelkast blijven!
  • Opwarmen: U kunt dit opwarmen in uw magnetron door het ongeveer een minuut op de hoogste stand te koken of totdat het is opgewarmd. Om het krokant te maken, rooster je het gewoon in de oven tot het goudbruin is. Houd het gewoon goed in de gaten, je wilt niet dat het verbrandt! Je kunt het ook 15 minuten opwarmen op 375 graden of tot het warm is!

Someone picking up a slice of pizza to eat.

Meer pizzarecepten om te proberen

Als het koken van deze pizza je in de stemming heeft gebracht om nog meer recepten uit te proberen, dan heb ik je gedekt! Pizza is zo'n heerlijk gerecht dat ik denk dat bijna iedereen het lekker vindt! Hier zijn nog een paar beproefde favoriete pizzarecepten die je kunt uitproberen. Het hebben van een paar opties voor pizza is het beste, want je kookt het voor elk feest, verjaardag of evenement! Ze zijn allemaal heerlijk, probeer ze allemaal!

De perfecte ontbijtpizza gegarneerd met zachte roerei, knapperige bacon en veel melige cheddarkaas!

Ontbijt

Ontbijtpizza met spek en cheddar

Desserts

Kaneelbroodjes Dessert Pizza

Diner

Thaise Kip Flatbread Pizza

Desserts

Granola Fruit Pizza

Snel en gemakkelijk Frans broodpizza afdrukken

Stokbroodpizza is snel, gemakkelijk EN heerlijk! Gegarneerd met al je favoriete dingen, levert deze eenvoudige pizza een geweldige smaak! Het is zeker een winnaar!
Cursus Diner, Hoofdgerecht
Cuisine Amerikaans, Italiaans Amerikaans
Trefwoord stokbrood pizza
Voorbereidingstijd 5 minuten
Kooktijd 15 minuten
Totale tijd 20 minuten
Porties 10 plakjes
Calorieën 186kcal
Auteur Alyssa Rivers
Ingrediënten

  • 1 stok Frans brood
  • 1/2 kop zelfgemaakte pizzasaus
  • 2 kopjes geraspte mozzarella kaas
Optionele toppings:

  • Pepperoni
  • Olijven
  • Tomaten
  • Basilicum
instructies:

  • Verwarm de oven voor op 425 graden. Snijd het brood in de lengte doormidden. Leg het brood op een bakplaat .
  • Verdeel gelijkmatig met de pizzasaus, bestrooi met kaas en favoriete toppings.
  • Bak 12-15 minuten of tot het is opgewarmd en de kaas is gesmolten. Snijd en serveer.

Voeding

Calorieën: 186kcal | Koolhydraten: 24g | Eiwit: 10g | Vet: 6g | Verzadigd vet: 3g | Meervoudig onverzadigd vet: 1g | Enkelvoudig onverzadigd vet: 2g | Cholesterol: 18 mg | Natrium: 410 mg | Kalium: 109 mg | Vezel: 1g | Suiker: 2g | Vitamine A: 204IE | Vitamine C: 1 mg | Calcium: 132 mg | IJzer: 2 mg

Tags:

      Voor keukenmessen tot keukenapparatuur
      Logo