Skinnytaste-maaltijdplan (26 juli – 1 augustus)

Bron

Erg groot is het tomatenmes niet, het is een bescheiden mes met groot gemak. Bij sommige tomatenmesjes zit er en vork aan het uiteinde, dit maakt het oppakken van tomaten plakjes makkelijker. Een tomaat valt bovendien met een glad mesblad te bewerken bijvoorbeeld een koksmes. De tomaten schil is een behoorlijk lastige waardoor dit alleen met een enorm scherp koksmes wilt lukken. Het tomatenmes is fijn gekarteld waardoor het zonder moeite en zonder pletten door de schil snijdt.

Een gratis 7-daags, flexibel afslankmaaltijdplan inclusief ontbijt , lunch en diner en een boodschappenlijstje. Recepten bevatten macro's en WW-punten.

7-daags gezond maaltijdplan

Heb je mijn aankondiging gezien? Ik ben ZO enthousiast over dit kookboek! Het Skinnytaste Air Fryer Dinners-kookboek ligt in de boekhandel en wordt op 14 december verzonden! Maar je kunt nu al pre-orderen en als een van de eersten jouw exemplaar ontvangen. U kunt voorbestellen bij Amazon , Barnes and Noble , Books a Million en IndieBound . Ik kan niet wachten tot jullie er allemaal mee gaan koken!

(meer…)

Het bericht Skinnytaste Maaltijdplan (26 juli – 1 augustus) verscheen eerst op Skinnytaste .

Voor keukenmessen tot keukenapparatuur
Logo