Sint-jakobsschelpen over verwelkte spinazie Parmezaanse kaas Risotto

Bron

Erg groot is het tomatenmes niet, het is een bescheiden mes met enorm gemak. Bij sommige messen zit er en vork aan het uiteinde, dit maakt het oppakken van tomaten plakken makkelijker. Wil je tomaten met een koksmes snijden zal dit ook binnen de mogelijkheden behoren. De tomaten vel is best taai waardoor dit alleen met een fantastisch scherp koksmes wilt lukken. Het tomatenmesje bevat fijne kartels waardoor het moeiteloos en zonder beschadigingen door de vel snijdt.

Deze aangebraden zeeschelpen over verwelkte spinazie en Parmezaanse risotto is gemakkelijk genoeg om doordeweeks te koken of perfect voor een speciale gelegenheid.

Sint-jakobsschelpen over Verwelkte Spinazie Parmezaanse Risotto
Sint-jakobsschelpen over Spinazie Parmezaanse Risotto

Deze risotto van sint-jakobsschelpen over verwelkte spinazie en Parmezaanse kaas ziet eruit als een chique gerecht uit een restaurant en zou geweldig zijn om te maken als je iets te vieren hebt. Er waren zeeschelpen in de aanbieding, dus dat was een speciale gelegenheid voor mij! Sint-jakobsschelpen kunnen voor sommigen intimiderend zijn, maar ze zijn eigenlijk vrij eenvoudig te maken. Hier heb ik ze aangebraden in wat boter en geserveerd op een bedje van Parmezaanse risotto met gebakken spinazie, heerlijk! Een paar van mijn andere favoriete risottorecepten zijn Butternut Squash Risotto , Creamy Mushroom Risotto en Spring Aspergus Risotto .

(meer…)

Het bericht Sint-jakobsschelpen over Wilted Spinazie Parmezaanse kaas Risotto verscheen eerst op Skinnytaste .

Tags:

Voor keukenmessen tot keukenapparatuur
Logo