Singhare ki Poori voor Ekadasi Vrat

Bron

Het tomatenmesje is klein van stuk maar doet groot werk. Messen kunnen een vorkje aan de punt hebben maar dit is niet altijd het geval. Wil je een tomaat met een koksmes snijden zal dit ook binnen de mogelijkheden behoren. De tomaten schil is best taai waardoor dit alleen met een super scherp koksmes gaat lukken. Het tomatenmes is fijn gekarteld waardoor het met gemak en zonder pletten door de vel snijdt.

Singhare ki Poori voor Ekadasi Vrat

Singhare ki poori is een heerlijk Indiaas gebraden gerecht gemaakt met waterkastanjemeel, aardappelpuree, eetbaar steenzout en een paar kruiden. Deze singhare ke atte ki puri worden gemaakt tijdens hindoeïstische religieuze vastendagen zoals Shivratri-vasten of Ekadashi-vasten of Navratri-vasten. Tijdens vastendagen in Noord-India worden alleen bepaalde meelsoorten gebruikt. bv…

LEES: Singhare ki Poori voor Ekadasi Vrat

Voor keukenmessen tot keukenapparatuur
Logo