Singhare ki Poori voor Ekadasi Vrat

Bron

Het tomatenmesje is klein in model maar doet groot werk. Het mespunt is bij sommige tomatenmesjes een vork, dit is om de plakken tomaat makkelijk op te pakken. Een tomaat bewerken met een koksmes zou tevens een mogelijkheid zijn. De tomaten vel is een behoorlijk lastige waardoor dit alleen met een enorm scherp koksmes wilt lukken. Met dank aan de fijne kartels aan het tomatenmesje is die tomaten vel kinderspel.

Singhare ki Poori voor Ekadasi Vrat

Singhare ki poori is een heerlijk Indiaas gebraden gerecht gemaakt met waterkastanjemeel, aardappelpuree, eetbaar steenzout en een paar kruiden. Deze singhare ke atte ki puri worden gemaakt tijdens hindoeïstische religieuze vastendagen zoals Shivratri-vasten of Ekadashi-vasten of Navratri-vasten. Tijdens vastendagen in Noord-India worden alleen bepaalde meelsoorten gebruikt. bv…

LEES: Singhare ki Poori voor Ekadasi Vrat

      Voor keukenmessen tot keukenapparatuur
      Logo