Shiro Kamo Zwarte damascus Probleem met voedselafgifte

Bron

Ik vraag me af degenen die ervaring hebben met het zwarte damascusmes van Shiro Kamo, hoe is de voedselafgifte?

Ik heb vandaag geprobeerd aardappel, gember en ui te snijden, plakken als een hak, in tegenstelling tot mijn Y.Kato Nashiji gyuto of mijn Takamura R2 Migaki.
Ik denk vanwege het platte profiel? Enig idee
Toen ik de trekmethode gebruikte, dacht het mes dat groenten als boter waren, maar niet zo goed bij het gebruik van push-cut.

Bron

Heb je een slagersmes nodig? Deze en nog een groot aantal andere messen kan je bij ons vinden. Een gloednieuw scherp keukenmes werkt zoveel lekkerder waardoor de inspiratie niet meer is te stoppen. Jezelf zo min mogelijk inspannen? Geef de zware taken aan het keukenmes, dan gaat het goed. Na gebruik hang je jouw gloednieuwe keukenmes weer op aan een magneetstrip. Vergeet overigens niet je mes af te wassen, dit doe je onder de keukenkraan, in de wasmachine gaat het handvat kapot.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Voor keukenmessen tot keukenapparatuur
Logo