Shigefusa OEM Kasumi 210mm usuba

Bron

De merkgravure zegt Isshin Taro, maar het ziet eruit, voelt, heeft strepen en heeft een rand als een Shigefusa. Wordt geleverd in een blauwe doos als een shig, heeft een afgeronde rug en choil als een shig, heeft de horizontale afwerkingslijnen, heeft dezelfde bekledingslijn aan de achterkant als andere Shigefusa usuba, en heeft de brandplekken of kurouchi op het blad waar het voldoet aan het handvat.

Er zitten lichte krasjes op de schuine voorkant. Er is een kleine rand micro-bocht helemaal aan het uiteinde. Er is een rare Poolse plek aan de voorkant…

Shigefusa OEM Kasumi 210mm usuba

Bron

Heb je een tomatenmes nodig? Deze en nog vele andere keukenmessen kan je bij ons vinden. Een fonkelnieuw scherp keukenmes staat garant voor nieuwe energie en inspiratie in de keuken. Jezelf zo min mogelijk inspannen? Geef de zware taken aan het mes, dan gaat het goed. Daarna grondig onder de keukenkraan afspoelen en aan de magneetstrip ophangen. Maak je keukenmes eerst schoon, doe dit gewoon onder de keukenkraan, in de wasmachine gaat het handvat kapot.

Tags:

We kijken uit naar je idee├źn

      Laat een reactie achter

      Voor keukenmessen tot keukenapparatuur
      Logo