Shigefusa kitaeji usuba 210

Bron

Hallo, ik wil mijn shig kitaeji usuba verkopen. Ik heb dit een tijdje gehad en het is een mooi voorbeeld van Shigs werk, het heeft een mooi kitaeji-patroon, schone kanji en een onberispelijke glans van het hele blad. Ik heb onlangs een kasumi usuba gekocht en vond het leuk om het te gebruiken, ik zie mezelf de kitaeji niet gebruiken, dus ik zoek een mooi huis voor haar.

Spec is: 195 (hiel tot punt) x 50, 253 g. Het wordt geleverd met de originele shig kiribox met gesigneerde kanji.
Op zoek naar NZD $ 2260 (USD $ 1600) inclusief internationale verzending.

Bron

Perfect keukengerei is iets dat je de meeste kans van slagen geeft, zelfs als je nog nooit eerder hebt gekookt. Product bewerking met het meest geschikte keukenmes zoals het UNIVERSELE KOKSMES geeft dan ook je juiste resultaat. Goed kunnen omgaan met een keukenmes is wel aan te raden. Weten hoe je het keukenmes vast moet houden behaalt het beste snijresultaat.

We kijken uit naar je idee├źn

Laat een reactie achter

Voor keukenmessen tot keukenapparatuur
Logo