Shibat Kashima 240 Kippington OG Haakslijping

Bron

Ik ga wat gyutos verkopen. Dus hier is wat meer.

Shibata Kashima 240. Vind het leuk, maar grijp steeds meer hakmessen en het ligt gewoon te chillen in de la. Er kunnen lichte krassen op de voorkant zijn, maar dat is moeilijk voor mij om te zien. Ik heb geprobeerd een foto te maken, maar het is heel subtiel, moet spelen met verlichting om het misschien op te merken, niets waar ik me zorgen over zou maken. $285 PayPal, CONUS Verzending…

Shibat Kashima 240 Kippington OG Hook grind

Bron

Het tomatenmes heeft een mesblad van hoogstens 15 centimters, het is namelijk een mes voor het fijne werk. Mesjes kunnen aan de mespunt een vorkje bezitten maar dat is geen vaste regel. Wil je tomaten met een koksmes snijden zal dit ook binnen de mogelijkheden behoren. Alleen moet deze wel super scherp zijn om door de tomaten vel te komen. Met dank aan de fijne kartels van het tomatenmesje is die tomaten schil met gemak te snijden.

We kijken uit naar je idee├źn

Laat een reactie achter

Voor keukenmessen tot keukenapparatuur
Logo