SG 500 en soortgelijke…

Bron

Kan iemand mij vertellen of laten zien hoe een afgeschuind kraspatroon van een SG500 eruitziet?

Ik ben op zoek naar een steen rond deze korrel, of een beetje lager, dat zal goed zijn voor wat lichte verdunning / afschuining, terwijl ik niet te diep krab, zodat ik naar een King 800 kan gaan voor een Kasumi-progressie. Nog andere opties waar ik naar moet kijken…?
Chapeau voor je gedachten!

Bron

Erg groot is het tomatenmesje niet, het is namelijk een mes voor het fijne werk. Het mespunt is bij sommige tomatenmessen een vork, dit maakt het oppakken van tomaten plakken makkelijker. Tomaten bewerken met een koksmes zou ook kunnen. Alleen moet deze wel fantastisch scherp zijn wilt het lemmet door die taaie tomaten schil pakken. Het tomatenmes is fijn gekarteld waardoor het met gemak en zonder beschadigingen door de schil snijdt.

We kijken uit naar je idee├źn

Laat een reactie achter

Voor keukenmessen tot keukenapparatuur
Logo