

Sepu Vadi Recept (Split Urad Dal Dumplings In Spinazie Jus) is een specialiteit uit Himachal Pradesh. Split Black Urad Dal dumplings worden eerst gestoomd en vervolgens gebakken. Ze worden vervolgens toegevoegd aan de Spinach-Curd-jus, die op smaak is gebracht met basiskruidenpoeders en hele kruiden. Toevoeging van dilleblaadjes en saunfpoeder maakt dit recept anders dan de gebruikelijke palak jusgerechten. Traditioneel wordt het recept gekookt in mosterdolie, maar je kunt elke bakolie gebruiken.
Serveer Sepu Vadi Recept (Split Urad Dal Dumplings In Spinazie Jus) met Papad Parathas Recept, Pudina Tawa Paratha (Mint Leaf Skillet Flat Bread) of gestoomde rijst.
Als je van dit recept houdt, kun je het ook proberen
- Himachali Khatta Recept (pittige zwarte kikkererwtencurry)
- Himachali Chana Madra Recept (kikkererwten in jus op basis van yoghurt)
- Himachali Mutton Rara Recept
- Himachali Droge Mango Chutney Recept